Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <129>  <130>  <131>  <132>  <133> ||  <265>     >>   >5x>  

10.11.2015 7:05:36
Jméno: Radek Předmět: spatne starty
Dobry den.mam focuse na lpg asi 3.mes. a ted mi to zacalo spatne startovat.muze to suviset s plynem?dekuji
10.11.2015 7:18:31
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: spatne starty
Dobrý den, ano může to souviset se špatným seřízením směsi LPG. U nových přestaveb může toto nastat, neboť některé komponenty si mohou „sednout“ . Doporučuji proto navštívit odborný servis, kde přestavbu prováděli a provést pomocí diagnostického programu znovu seřízení.

9.11.2015 8:23:22
Jméno: Simona Kožušany u Olomouce Předmět: Passat LPG
Dobrý den. Zvažuji koupi VW Passat 1,8 110kw. Chci hned od začátku šetřit na pohoných hmotách. Je možné do tohoto vozu namontovat zařízení LPG? A ještě mě zajímá jaké zařízení mi doporučíte. Provozujete pobočku v okolí Olomouce?
Dekuji.
9.11.2015 12:03:00
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Passat LPG
Dobrý den, těchto motorů, ať už ve vozidlech VW, Škoda nebo AUDI, byla úspěšně přestavěna na pohon LPG celá řada. Přestavbu si můžete prohlédnout na našich stránkách http://www.lpg-autogascentrum.cz/fotogalerie-monta zi/vw/montaz-vw-sharan-1-8-t/ . Pro Vašeho vozidla bychom doporučovali LPG zařízení STAG 4 QBOX nebo ZAVOLI Bora. Jako nejbližšího partnera v Olomouci Vám mohu doporučit PLYNOMONT spol.s.r.o., Náves Svobody 6/10.

8.11.2015 18:40:34
Jméno: Mario Předmět: Trinásteho AT-09
Dobry den,

Chcem sa opýtať kedy je potrebne (cas pripadne prejdene km) vymenit membrany v reduktore Tomasetto Alaska AT-09? Ako sa zvykne prejavovať potrebná vymena membran na chode motora? Dakujem.
9.11.2015 12:37:35
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Trinásteho AT-09
Dobrý den, u výměny membrány v reduktoru záleží v našich podmínkách velice na kvalitě plynu. Úkolem membrány v reduktoru je udržovat pracovní tlak plynu. Pokud membrána ztvrdne, nereguluje tlak plynu v požadovaném rozmezí a projevuje se to pomalou odezvou na sešlápnutí plynového pedálu, případně v akceleraci dochází k poškubávání nebo přepínání na benzín.

5.11.2015 22:21:21
Jméno: Michal Předmět: LPI pro Octavia 2.0 FSI, MPI
Dobrý den. Provádíte přestavbu pro motory FSI, MPI v kapalné fázi ( lpi ) ? Pokud ano, tak jaká je cena a jaké systémy používate. Díky za odpoved
6.11.2015 12:39:46
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: LPI pro Octavia 2.0 FSI, MPI
Dobrý den.
Naše zařízení vstřikuje jen plynnou fázi. Přestavby kapalné fáze jsou několikrát dražší a výsledek je stejný, vozidlo jede na LPG. Můžeme vám nabídnout velice kvalitní zařízení STAG nebo ZAVOLI. Konkrétní poptávku nám zašlete přes poptávkový formulář zde http://www.lpg-autogascentrum.cz/poptavka/ . Prosím o vyplnění výkon kód motoru.

5.11.2015 19:16:27
Jméno: Lucie Předmět: Krokový motorek
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je možné ještě někde sehnat náhradní krokový motorek 7217R022 S3180 sonceboz swiss made. Mám Lagunu rv 2000 a systém je tam Landi renzo bez přímého vstřikování, jen se směšovačem. Nemohu nikde na internetu nalézt, tak prosím o pomoc Vás.
Děkuji mockrát za odpověď

5.11.2015 13:38:09
Jméno: Honza Bárta Předmět: Dotaz na přepínání LPG
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat na špatné přepínání mého LPG. Mám Lovato, Opel Zafira 2003, 1.8 16V. Nedávno mi dělali srovnávání hlavy a od té doby mám problém s plynulým přepínáním plynu. Jakmile auto nechám automaticky přepnout, ve chvíli přepínání auto ztratí výkon (někdy i zdechne). Jamile auto trošku zahřeji na benzín, ručně přepnu na plyn, naprosto v pohodě to přepne a jedu. Poradí mi někdo co s tím může být, Diagnostika LPG nehlásí nic. Moc všem děkuji. Honza
5.11.2015 14:53:01
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: Dotaz na přepínání LPG
Dobrý den.
Pokud se toto děje po nějaká opravě hlavy, a v plynu je zdánlivě vše v pořádku, zkontroloval bych, zda mechanik omylem nezapojil špatně zásuvky na vstřikovače. Další závada může být, ve vstřikovačích mohou zůstávat přilepené od nečistot a při prohřátí se přepne vozidlo lépe.

3.11.2015 16:16:22
Jméno: Ondřej Předmět: Renault Scenic
Promiňte ale nejedná se o motor s přímým vstřikováním ... proto se opětovně ptám jestli je to možné ...
3.11.2015 17:05:36
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: Renault Scenic
Omlouvám se, v jedněch autodatech které používám je pod tímto motorem označeno jako přímé vstřikování. Zřejmě chyba. Tento motor se tedy dá předělat, v naší síti se již přestavěl. Informoval jsem se a nevím o žádných problémech při provozu na LPG.

3.11.2015 9:07:47
Jméno: Ondřej Předmět: Renault Scenic
Dobrý den, vlastním vozidlo Renault Scenic 1,4 TCe, rok výroby 2010, kód motoru H4J 700 a chtěl bych ho předělat na LPG. Je to možné popř. jsou u tohoto motoru nějaké již zjištěné problémy s provozem na LPG? Díky za odpověď Ondřej
3.11.2015 15:18:54
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: Renault Scenic
Dobrý den.
Musím vás zklamat, jedná se o motor s přímým vstřikováním. Žádný náš dodavatel nemá zpracovaný software na tento motor, proto vozidlo v tuto dobu nedokážeme přestavět.

2.11.2015 19:07:19
Jméno: PaulofWoCC Předmět: Elegant
Elegant - na jedné straně má hranatou obdélníkovou DUOdiodu. Červená signalizuje provoz na benzín. Zelená signalizuje provoz na LPG. Oranžová označuje přechod. Na druhé straně může být jedna dioda červená kulatá. Ta signalizuje rezervu paliva LPG - pokud je tato možnost elektricky zapojená.

1.11.2015 0:59:43
Jméno: ivan sniegoň Předmět: elegant 52 návod
Ve výše uvedeném článku uvádíte , že odpověď je na hoře - modrý text , ale já odpověď nevidím . jedná se mi o červenou kontrolku vpravo , jaký má význam ?

Děkuji
2.11.2015 7:11:39
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: elegant 52 návod
Dobrý den.
Bohužel nevím, o jakém článku píšete. Pokut se bavíme o přepínači Elegant, tak pokud na něm svítí červená kontrolka, znamená to, že vozidlo jede na benzín.

23.10.2015 20:39:50
Jméno: Milan.h Předmět: Dotaz opel
Dobry den, mam dotaz na opela astru g x14xe mam zavadu na volnobeh mi zahraty auto zhasne a pak nelze klidne deset minut nastartovat vcera mi auto zhaslo za jizdy na dalnici a za vterinu opet chytlo na diagnostice nebyl nalezen zadny problem mam system BRC sq24 montovany 5/2012 najeto 124tis. bez problemu kazdych 20tis. filtry.Nemate zkusenost s podobnou zavadou moc dekuji za jakoukoliv radu.
26.10.2015 7:42:22
Jméno: Král Pavel Předmět: RE: Dotaz opel
Dobrý den.
Nelze takhle jednoznačně určit závadu. Pokud auto po zhasnutí nelze nastartovat, tak si myslím, že bude vadný nějaký ze vstřikovačů. Směs při volnoběhu tak zbohatne, že vozidlo nedokáže spálit všechen plyn a zhasne. Kvůli zbylému plynu v sacím potrubí nejde vozidlo nastartovat. Vozidlo je třeba podrobit důkladné kontrole celého plynového zařízení.

23.10.2015 9:18:46
Jméno: Turbosaur Předmět: Pelmel
Zkus to spíš tady tam ti poradí spíš. http://www.srovnator.cz/povinne-ruceni/

23.10.2015 9:16:29
Jméno: Jiří Kaštan Předmět: lpg na parkovišti
U nás v okolí máme obchodní dům kde je parkoviště. Jenže je tam cedule, že se tam nesmí s CNG. Chtěl bych se zeptat proč tomu tak je. Pokud bych tam způsobil nějakou škodu, vztahovalo by se na to <a href="http://www.povinne-ruceni.com/" style="color:black !important; text-decoration: none !important;">povinné ručení</a>? Na netu se mi nepodařilo vyčíst zda se na to vztahují výluky. Jde mi o to, že to je jediné parkoviště v okolí na dvě hodiny zdarma a všude jinde bych ho musel platit. Je za to nějaká pokuta? Pozná se to? Díky za každou radu.
23.10.2015 12:52:07
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: lpg na parkovišti
Dobrý den, požární předpisy stanovují podmínky vjezdu vozidel s plynovými pohony do objektů. Pokud je u vjezdu do objektu zákaz vjezdu vozidel s CNG, nezbývá než tento zákaz respektovat. Ohledně otázky pojistného plnění kontaktujte prosím Vaši pojišťovnu.

18.10.2015 10:12:29
Jméno: Josef Zima Předmět: BRC vs STAG
Dobry den,
rad bych se zeptal jaky je rozdil v techto dvou systemech v cene dilu, spolehlivosti a technice? Mam zajem o sekvencni vstrikovani do Fiat Stilo 1.6 nebo Ford Focus 1.6 74kw ZETEC, ktery bych si rad poridil. Dekuji. J.Zima
19.10.2015 12:42:53
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: BRC vs STAG
Dobrý den, ve vozidlech, které uvažujete koupit bude fungovat dobře jakýkoliv sekvenční systém. Naše firma je zástupcem pro polské systémy STAG a italské systémy Zavoli. Systém Zavoli používá stejnou elektroniku jako systém BRC a je za příznivější cenu. U vozu Ford Focus doporučujeme použít některý ze systémů ochrany ventilů viz. http://www.lpg-autogascentrum.cz/ochrana-ventilu/ . O kvalitě systémů STAG svědčí i to že na polském trhu, kde jsou zastoupeny i systémy BRC, Landi Renzo, LOVATO a další zaujímají systémy STAG více jak 50 %. Vhodný LPG systém, případně systém ochrany ventilů, Vám s ohledem na Vaše potřeby a finanční možnosti doporučíme na tel: 602420268.

15.10.2015 9:16:42
Jméno: Václav - Brno Předmět: Škoda Octavia 1,6
Dobrý den, vlastním Octavii 1,6 75KW. Chtěl bych ji namontovat na plyn. (LPG, CNG?)
Jaký systém doporučujete?
Můžete mi prosím doporučit nějakou montážní dílnu v Brně? Máte zde nějakou pobočku?
Děkuji Václav Patočka
15.10.2015 10:56:48
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Škoda Octavia 1,6
Dobrý den, tento motor lze přestavět jak na LPG tak i na CNG. V případě přestavby na CNG je třeba počítat s tím, že přestavba bude dražší a válcovou nádrž (nádrže) budete mít v zavazadlovém prostoru. Bližší informace o rozdílech mezi LPG a CNG naleznete na našich stránkách http://www.lpg-autogascentrum.cz/proc-lpg-cng/ . Pro přestavbu doporučuji použít systém STAG nebo systém ZAVOLI. Jsme akreditovaní zástupci výrobců těchto systémů pro ČR. Přestavbu Octavie 1,6 si můžete prohlédnout na našich stránkách http://www.lpg-autogascentrum.cz/fotogalerie-monta zi/skoda/montaz-skoda-octavia-1-6-1/ . V Brně Vám mohu doporučit našeho partnera Auto Unger s.r.o. , Podruhova 5, Brno – Líšeň.

<5x<   <<     <1> || <129>  <130>  <131>  <132>  <133> ||  <265>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací