Diskuzní fórum LPG/CNG
30.1.2014 6:30:32
Jméno:
Stanislav Předmět:
Koupě nového vozuDobrý den.
Uvažuji nad koupí nového vozu s LPG k podnikání.Jedná se mi o to,že najezdím opravdu dost kilometrů(cca 80000km/rok)
Jestli chápu správně systém,tak mimo tankování lpg se musí ještě dokupovat nějaké další kapaliny pro přimazávání.
Kolik tyto aditiva cca stojí a na kolik vydrží cca kilometrů?Obecně,asi to bude vždy trochu jinak.
Jen abych si udělal rámcovou představu při výpočtu nafta oproti lpg.
Je koupě takového automobilu s lpg při tolika kilometrech smysluplná?Myslím tím,jestli se nemusí něco měnit po ujetých kilometrech atd.Poradíte,které auto koupit?
Díky Standa
31.1.2014 12:47:31
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: Koupě nového vozuDobrý den pane Stanislave, ne u šech LPG systémů je potřeba aplikovat přimazávání. Některé systémy umožňují přístřik benzínu na ochranu ventilů jejich sedel. Záleží tedy na konkrétním vozidle a konkrétním LPG zařízení jaký systém ochrany ventilových sedel bude zvolen. 1 l aditiva Vám vystačí na cca 10.000 km a cena se pohybuje kolem 300-400 Kč/l. Dále je potřeba pravidelně měnit filtr plynné fáze LPG a to po 15-20 tis. km a filtr kapalné fáze po cca 50 tis km (ceny těchto komponent se pohybují v řádu stokorun).
29.1.2014 20:25:09
Jméno:
omarisko Předmět:
Kolísání otáček při startuDobrý den,
rád bych se zeptal, zdali mohlo LPG způsobit to, že mi vozidlo po celonočním stání bez nastartuje, ale když se rozjedu, tak vozidlo poskakuje a občas nevhodně chcípne...srovná se to asi po minutě jízdy. Pokud motor nechám nějakou minutu běžet nebo to protůruju (k nelibosti sousedů), tak se ten problém minimalizuje. Startuju samozřejmě na benzín. Druhý dotaz se týká vysoké spotřeby motorového oleje.zhruba po 2000 km musím dolít cca 1 litr. Mám Citroen C4, 1.6 VTi (2009). Mám systém Laváto. Nemám zde tzv. přímaz jelikož mi bylo řečeno, že by to bylo nadbytečné (u mého vozu). Prosím o názor, zda ten chybějící přímaz nemůže za některé z výše uvedených trampot. Systém byl montován u Plynomontu v Olomouci, ale teď už jsem jej ve Vaši partnerské síti nenašel. Rád bych zajel na revizi plynu- koho mi prosím na olomoucku doporučíte.
Děkuji Teriaki
31.1.2014 9:43:33
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: Kolísání otáček při startuDobrý den pane Teriaki, základem, aby vozidlo jelo dobře na LPG, je bezchybná funkce na benzín. Spotřeba motorového oleje je příliš vysoká a svědčí o tom, že technický stav motoru není vpořádku. Je potřeba zjistit a odstranit příčinu vysoké spotřeby motorového oleje. To také zřejmě způsobuje potíže při startování. Co se týče otázky přímazu – dnešní systémy umožňují také ochranu ventilů přístřikem benzínu. O tom, zda je u vozidla ochrana ventilů potřeba a jaký systém ochrany se případně použije rozhoduje firma, která LPG montuje. Vhodného partnera najdete na našich webových stránkách http://www.lpg-autogascentrum.cz/partnerska-sit/ .
28.1.2014 23:33:11
Jméno:
Roman Předmět:
MAZDA CX 7Dobrý den, v blízké době uvažuji o nákupu ojetého vozu a následné přestavbě na LPG u Vás ve Strakonicích. Zaujala mě Mazda CX-7 2,3l turbo 191kW rv. 07-08 se Zajímal by mě Váš názor na přestavbu tohoto motoru, zda již máte nějaké zkušenosti, nutnost přimazávání ventilů, časová náročnost přestavby a cena přestavby. Na různých internetových fórech jsem se dočetl o problému s propalováním ventilů při provozu na LPG u tohoto motoru. Prosím Vás o objasnění této závady a případně četnost této závady.
29.1.2014 9:50:23
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: MAZDA CX 7Dobrý den pane Romane, osvědčené zařízení na přestavbu LPG je BRC. Přimazávání ventilových sedel u BRC zařízení není potřeba. Přestavba by trvala 3 dny. Cenu přestavby dohodnete na čísle 602178440.
28.1.2014 20:49:01
Jméno:
Oleg Čeloud Předmět:
lpgDobrý den.Uvažuji o koupi Peugeot Bipper ale někde jsem se dočetl že toto vozidlo není vhodné na montáž LPG ale CNG přitom vozidel jako je Citroen Nemo nebo Peugeot Bipper ježdí již poměrně mnoho.Můžete mi prosím toto vozidlo doporučit pro montáž lpg? Děkuji Čeloud
29.1.2014 9:40:49
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: lpgDobrý den pane Olegu, těchto vozidel s motorem 1,4 byla přestavěna úspěšně již celá řada. Doporučujeme ochranu ventilových sedel přímazáváním.
28.1.2014 19:51:39
Jméno:
Standa Předmět:
lpgDobry den,mam focuse 1,6 r.v.2000. Mam namontovany plyn plus mazani ....to mazani ma setrit motor....v nadobe je 400 ml a ujedu na to 1600 km a pak zas musim dolevat....slysel sem ze na tech 400 ml bych mel ujet daleko vic a v servisu co mi to montovali rekli,ze z nadobi ma kapat 5-6 kapek za minutu.Nejak se mi to nezda,tak často dolevat...prosim o radu Dekuji
29.1.2014 11:25:36
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: lpg
Dobrý den pane Stando, seřízení kapek je vpořádku. Spotřeba je však veliká obvykle jedna nádržka vystačí na 5000 i více km. Je třeba zjistit, zda někde není netěsnost a tuto odstranit.
28.1.2014 18:51:18
Jméno:
Václav Kolín Předmět:
montáž LPGDobrý den.
Jaká je cena montáže LPG zařízení do vozu Hyundai Matrix 1.6.103kW.r.v.2006.
Děkuji za odpověď
29.1.2014 9:33:02
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: montáž LPGDobrý den pane Václave, cenu stanovíme dle druhu zařízen Cenu domluvíte na tel: 602178440.
26.1.2014 16:34:03
Jméno:
Libor Novotny Předmět:
LPG spotřebaDobrý den.
Vlastnim H i30 1,4 kupovaný nový v atorizovaném servisu Haša Ústí LPG namontováno při koupi (dokonce myslim ,že je dodáváno do Vás.Nádrž místo rezervy. Tankuji kolem čš l. Na tuto nádrž jsem vždy najel kolem 510 km. Poslední měsíce mi spotřeba klesla na čžé-čáé km a nevim proč. Jizdni režim se nezměnil. V servisu mi vyměnili filtry ale ni se nezměnilo. Kolega má to samé vozidlo v Combi provedení 1,6 a najede 55O km.Prosím o radu ,zdali by nešla spotřeba
seřídit. Děkuji. Novotný L.
26.1.2014 16:37:55
Jméno:
Libor novotny Předmět:
RE: LPG spotřebaDoplnuji. Tankuji 43 L. Spotřeba byla 510-530 km a Klesla na 460-480 km.
26.1.2014 14:11:27
Jméno:
Vitezslav Dum Předmět:
Alfa Romeo Brera 2.2JTSDobry den,chci koupit alfa romeo breru s motorem 2.2JTS ,dival jsem se ze v nemecku a Italii toto auto jezdi s plynem ...Dekuji jsou stim nejake problemy ?
29.1.2014 9:24:18
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: Alfa Romeo Brera 2.2JTSDobrý den pane Vítězslave, pravděpodobně se jedná o motor s přímým vstřikovaáním paliva a potřebovali bychom vědět více údajů o motoru (r.v., výkon, kód motoru).
26.1.2014 10:05:42
Jméno:
Jiří Předmět:
řídící jednotkyDobrý den, chtěl bych se zeptat na řídící jednotky stag+, stag 300 isa2, stag 300 premium, solaris mini v3 obd a solaris obd, jestli by ste mi mohli vysvětlit, jaký je mezi nimi rozdíl? Našel sem si je i na netu, ale všechny ty údaje jsou mi cizí a moc jim nerozumím. Mohl by ste mi laicky vysvětlit rozdíly? Případne která z nich je nejlepší, nejkvalitnější. Předem děkuji.
27.1.2014 8:45:09
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: řídící jednotkyDobrý den pane Jiří, detailní srovnání přesahuje možnosti tohoto fóra . Nepíšete o jakém vozidle uvažujete na přestavbu. Jednotlivé řídící jednotky se liší jednak hardwarem, jednak použitými programy a z toho vyplývající vhodností pro konkrétní vozidlo. Pro doporučení nejvhodnějšího systému z rodiny zařízení STAG mi prosím napšte o jaké vozidlo se jedná na e-mail: technik@autogascentrum.cz .
Systémy Solaris nemontujeme.
25.1.2014 18:09:51
Jméno:
Dalibor Předmět:
lpgNo dělat revizi bez vyměny filtru plynne fáze je poněkud podivne.Byl jsem u několika plynařu a vždy ho bez ohledu na najezd km při revizi vyměnili.Co se týka kvality plynu v čr tak ta je žalostna,přidřene a zalepene vstřiky jsou toho jasnym dukazem,ja si troufam tvrdit že opravdu "kvalitni" plyn se v Čr bohužel neda natankovat.Ohledně posledni věty pana Szotka to snad nema ani cenu komentovat,každy si uděla obrazek sam.
26.1.2014 8:09:00
Jméno:
PaulofWoCC Předmět:
RE: lpgVážený pane, REVIZE - je soubor několika úkonů k zajištění bezpečnosti a bezpečného provozu LPG zařízení. Nepamatuji si přesně všechny, ale jsou mezi nimi: zkouška těstnosti LPG spojů a těsnosti vody v mísně napojení LPG systému, zkouška fce všech elektroventilů a uzavíracích mechanických ventilů, kontrola dílů LPG na homologaci, kontrola stáří tlakových nádob, kontrola uchycení(držáků) LPG dílů, které docházení do kontaktu s měděnou dopravní trubkou.
23.1.2014 12:31:04
Jméno:
Vít Veselý Předmět:
Autorizované a partnerské servisyDobrý den,
Chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi kategorií autorizovaný a partnerský servis a případně zda byste mi mohli doporučit některý servis pro přestavbu na LPG na Orlickoústecku nebo Svitavsku. Děkuji za odpověď.
24.1.2014 15:33:21
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: Autorizované a partnerské servisyDobrý den pane Veselý, pro upřesnění Vašeho požadavku prosím zavolejte prosím na můj telefon 602 420 268.
21.1.2014 12:21:41
Jméno:
Michal Vít Předmět:
STAG 300Děkuji za rychlou reakci, toto nastavím a ještě bych se zeptal, mám nastavený tlak na pracovní 0,97b a minimální na 0,58b v reálu na volnoběhu mi běží na 1,06b - 0,90b je to takhle vpořádku? známí má na A4 2,6 V6 něco přes 1,2b .
Ještě k mému problému, auto diagnostikovaně nedělá chyby a na benzín ani necukne ani nehupne, není to o tom že při pádu z otáček by kleslo pod volnoběh a "dohnalo to" u plynu to plynule klesne až na nulu a rozsvítí se budíky. Při stání s autem nastartuji a auto se samo přepne na plyn bez známky zakolísání a otáčky drží, toto se projeví většinou až při prudkém sešlápnutí plynu , pak klesnou otáčky bud na nulu nebo začne houpat.
21.1.2014 12:48:01
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: STAG 300Tlak je nízký. Doporučuji pro odstranění závady navštívit odborný servis LPG.
20.1.2014 17:24:57
Jméno:
Michal Vít Předmět:
AC STAG 300
Dobrý den, Mám BMW 528i a systém plynu AC STAG 300 těsně po záruce auto jede s malou spotřebou ale občas při sešlápnutí spojky třeba mezi řazením chcípne, volnoběh drží po nastartovábní a startuje vpořádku, přepínání mezi plynem a benzínem je hladké. Nedělá to vždy a nejvíce to dělá chvilku po tom co voda dosáhne provozní teploty. Plyn je nastaven na stejné hodnoty jako na tomto obrázku http://obrazki.elektroda.net/52_1286794722.jpg . Děuji předem za odpověď
ještě doplním v době kdy to dělá toto chcípání tak když zastavím s nastartovaným motorem a prošlápnu plyn tak chcípne nebo třeba začne jakoby houpat a jde o houpání 400-1000 otáček, Na benzín auto jede naprosto vpořádku.
20.1.2014 17:39:44
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: AC STAG 300
Dobrý den pane Michale, příčin může být několik a to od špatné bohatosti směsi v určitém režimu až po závadu na některém originálním díle, který má vliv na režim „cut-off „ (škrtící klapka, podtlak...). LPG je na některé věci citlivější než benzín a tyto věci se projeví až při provozu na LPG. Nejrychlejší řešení, by bylo zkusit zvýšit otáčky při přepnutí z plynu na benzín např. na 600 ot/min. to by zajistilo, že by že při poklesu otáček pod tuto hodnotu došlo k přepnutí na benzín a motor by nezhasínal
20.1.2014 12:09:27
Jméno:
Petr Miklas Předmět:
Vyčištění systémuPane David, mě při podobných problémech pomohl Chemtane V, aplikovali mě ho do nádrže a po ujetí 300km se začalo auto chovat normálně, musíte najít montážní dílnu či pumpu která ho poskytuje.
19.1.2014 13:42:52
Jméno:
david Předmět:
dotazDobrý den.
Koupil jsem OPEL ZAFIRA 1,8 s již nainstalovaným LPG-LOVATO Montáž stará jeden rok.Při nižších teplotách u prvních přepnutí na LPG vozidlo úplně zhasné.Je to hodně nepříjemné a nebezpečné.Byla zvýšena přepínací taplota to nepomohlo.Plynem to není ostatní co tankují u stejné pumpy takový problem nemají.Když se motor ohřeje na 80 stupnů auto jede perfektně.Až bude mrznout je konečná.Co dál?
19.1.2014 18:56:57
Jméno:
Kopotěv Předmět:
RE: dotaz
Máte nečistotu v nádrži , pomůže jen vyčištění nádrže , reduktoru , filtru , vstřikovačů popřípadě jejich výměna. Vstřikovače jsou přilepeny a s klesající teplotou je problém horší a horší. Obraťte se na servis který Vám přestavbu provedl.
Přidat záznam