Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <191>  <192>  <193>  <194>  <195> ||  <265>     >>   >5x>  

15.12.2012 20:41:23
Jméno: Jirka Předmět: dotaz
Dobrý den,chtěl bych se zeptat, zda je možné, aby pronikal LPG plyn do chladicí soustavy a pokud ano, může zpúsobit tlakování motoru.Děkuji
16.12.2012 14:42:27
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz
Dobrý den.Ne. Plyn v kapalné i plynné fázi jsou zcela odděleny od chladící soustavy motoru.S pozdravem Ing.Pataky - technik

13.12.2012 15:36:16
Jméno: airwaves Předmět: VSR
Dobrý den pane Pataky. Díky za toto forum a Váš čas. Sleduji a čtu o ochraně sedel vantilů. Chtěl bych Vás poprosit, existuje nějaké nezávíslé měření, test jak flash lube tak přístřiku benzínu? Test a průkaz ochrany? Je nějak oficiálně dokázáno potvrzeno že je to účinné? Pátral jsem po účinnosti flash lube a existují pouze spousty diskuzí a for a nic víc. Na stránkách výrobce je nějaká tabulka měření. Jinak nic ticho jako v hrobě. Ona to není levná záležitost. Litr za 450,- vlastní instalace 2000,- a za chvilku provozu jste na ceně generálky hlavy motoru. Ta se dá s výměnou sedel za tvrzená pořídit od cca 3000,- když počítám vlastní demontáž z auta. Tak se ptám jak to je. Jestli to má cenu? Je mi jasný že montážníci z toho máte určitý profit. Tak se trošku bojím dopředu Vaší reakce. Není to jako tabletky na hubnutí?
13.12.2012 19:50:24
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: VSR
Dobrý den. Věřte nám, že kdyby existoval nějaký erudovaný a certifikovaný výsledek nezávislého měření pro porovnání účinnosti přístřiku benzínu a použití externího „přimazávání“, byly bychom první, kdo by ho prezentoval. Bohužel tomu tak není. Musíme se tedy držet doporučení výrobců zařízení LPG, kteří upřednostňují přístřik benzínu. Z toho vyplývá, že nemáme žádný profit z externího přimazávání. Instalujeme ho pouze v případech, kdy si to zákazník vyloženě přeje. Mimochodem u nás za 1500 Kč a 1 litr náplně stojí 380 Kč který stačí na cca 20.000 km. (cca 2 hal/km – to je zanedbatelné) ) S pozdravem Ing.Pataky - technik

13.12.2012 14:49:21
Jméno: dusan.k Předmět: BRC vsr
Dobrý den.Nechal jsem si nově namontovat do vozu w polo 1.2 htp sevenční Brc s přívstřikem benzínu.Mám najeto na lpg zhruba 2000km a musel jsem nabrat 40 l benzínu.Jezdím převážně po dálnicích rychlostí mezi 120 a 130 km/h.Opravdu ne rychleji.Těch 2OOOkm je s minimem studených startů najeto asi za 10 dní.Spotřeba benzínu mi vychází tedy kolem 2 litrů benzínu na 100km.Není to moc?Jaká by měla být spotřeba benzínu při optimálním nastavení?Jaké jsou možnosti nastavení přívstřiku?Da se to nastavit at se zapne třeba az od 4300 otáček?
13.12.2012 15:09:26
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: BRC vsr
Dobrý den. Parametry přístřiku benzínu se dají měnit co do otáček, podtlaku a procent..S pozdravem Ing.Pataky - technik

13.12.2012 9:56:31
Jméno: Jirka Předmět: Eurogas
Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda dělate servis systému Eurogas,nebo pokud nevíte zda to dělá někdo v jižních čechách.Děkuji za odpovědˇ.
13.12.2012 13:46:23
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Eurogas
Dobrý den.Nevím, kdo se systémem Eurogas v ČR zabývá.Ing.Pataky-technik

10.12.2012 20:44:27
Jméno: mirek Předmět: dotaz
dobrý den mám hyundai lpg lovato poslední dobou když se rozjedu a auto se přepne na lpg ucítím plyn ve voze po chvilce to přestane co s tím je po pravidelné prohlídce bez závad děkuji
11.12.2012 7:17:46
Dobrý den.Pokud nemáte děravý výfuk nebo nějakou netěsnost, navštívte servis.Čidlem se dá zjistit místo úniku plynu. S pozdravem Ing.Pataky - technik

10.12.2012 17:45:02
Jméno: Petr Předmět: AGC
Dobrý den chci se zeptat na typ plynového zařízeni AGC 01.10-67R-01,ma neco spolecneho s brc.Děkuji za odpověď.Petr
10.12.2012 18:22:59
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: AGC
Dobrý den.Ne, AGC 01-10 je číslo typového osvědčení pro vozidlo Felicia 1,6.Nezáleží na typu a výrobci vhodného zařízení pro zástavbu zařízení LPG. Může to být BRC, Autronic, Landi Renzo atd. nebo jiné.S pozdravem Ing.Pataky - technik

10.12.2012 13:05:19
Jméno: Jan Kolář Předmět: Lpg
Dobry den, vlastnim audi 100 2.3e r roku 91. Ted po prvnich mrazech zaclo zlobit Lpg. Mam ten nejstarsi system do sani. Motor po zahrati (par minut) zdechce a uz ho nenastartuji. Po vyvhladnuti ho nastaruji na prvni otoceni. Uz jsem bezradny. Dekuji za kazdou radu
10.12.2012 13:38:16
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Lpg
Dobrý den. Obraťte se na kteréhokoli našeho partnera ve vašem okolí.Těch příčin může být několik a bez prohlídky Vám nedokážu nic použitelného poradit.S pozdravem Ing.Pataky - technik

10.12.2012 10:54:32
Jméno: Jirka Předmět: Nefunkční ukazatel a přepínač
Dobrý den,nastal u mě problém s přepínačem LPG uvnitř auta.Jednak nic neukazuje a také nejde přepínat z benzínu na plyn.Auto Renault Scenic r.v. 2008 je dovezeno z Holanska (zařízení AG) s namontovaným LPG. Děkuji za odpovědˇ.
10.12.2012 11:59:28
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Nefunkční ukazatel a přepínač
Dobrý den.Toto zařízení nemontujeme a neservisujeme.S pozdravem Ing.Pataky - technik

9.12.2012 22:08:57
Jméno: Matoušek Předmět: 1.8T 110kW
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jak si rozumí s LPG motor od WV 1.8 Turbo 110kW. Je vhodný na přestavbu ? Jaké s ním máte zkušenosti a jaké zařízení pro přeplňovaný motor byste doporučil ? Obejde se bez přimazávání ? Mám na mysli motor z období kolem roku 2000. Děkuji za fundovanou odpověď.
10.12.2012 7:27:32
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: 1.8T 110kW
Dobrý den.VW 1.8 Turbo 110 kW je vhodný pro zástavbu zařízení LPG. Máme zkušenosti z několika desítek montáží s bezproblémovým provozem.Naše firma Vám může nabídnout na výběr hned několik systémů od výrobců BRC, Lovato, Landi Renzo, Ac A.S. Doporučuji STAG 300 PLUS se silným reduktorem GOLD. Přimazávání není nutné.S pozdravem Ing.Pataky - technik

9.12.2012 19:03:21
Jméno: chacik Předmět: dotaz
Dobrý den.chci si koupit pres inzerat auto renault ESPACE 2.0 s LPG r.v. 1998 manual,najeto 200 000km.. Uz je namontována LPG pres rok, sekvencni STAG 300.chci zeptat,ma to cenu a na co mam dat pozor.dekuji za rychlou odpověd.
9.12.2012 19:56:51
Dobrý den.Pokud je zařízení STAG 300 seřízené a motor běží na LPG bez problémů, uvítáte snížené náklady na provoz.Takže cenu to určitě má. Protože jak píšete, vozidlo už má nejté 200 000 km, doporučuji kontrolu seřízení v některém z našich servisů ve vašem regionu. S pozdravem Ing.Pataky - technik

9.12.2012 17:43:39
Jméno: Pavel Předmět: Škoda 120
Dobrý den, existuje možnost přestavět zařízení LPG ze škody 120 do nějakého novějšího auta? Popřípadě jakého? Děkuji za odpověď. .
9.12.2012 20:03:31
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Škoda 120
Dobrý den.Jaké zařízení máte ve Škodě 120? S pozdravem Ing.Pataky-technik

9.12.2012 15:29:12
Jméno: Rostislav Musil Předmět: Mazda cx9
Dobrý den, Mám u vás montovaný plyn Stag 300 (Mazda CX9), na plyn najeto cca 80000 km. minulý týden při delší jízdě po dálnici začala klesat i ručička u ukazatale benzínu, motor spaluje plyn a zároveň i trochu benzínu. Pře cca 14 dny byl vůz u pana Coubala na revizi před technickou a údajně vše v pořádku. Potvrdilo se to při dotankování plynové nádrže - plynu jsem tankoval na ujeté km podstatně méně než obvykle. Co s tím? Děkuji.
9.12.2012 20:09:36
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Mazda cx9
Dobrý den. Samotná revize obsahuje pouze kontrolu těsnosti plynového zařízení, případně zahrňuje výměnu filtrů apod. pro zaručení bezpečného provozu. Bude nutné provést diagnostiku zařízení pro zjištění Vámi popisované závady. S pozdravem Ing.Pataky - technik

7.12.2012 18:32:00
Jméno: Petr Předmět: STAG IS 2
Dobry den,mohl byste mi prosim priblizit system STAG IS 2,do ktereho roku se delal(zda je,uz prekonany)ma privstrik a je vhodny do VW Golf IV,1,6,16V,77 kw?Diky.
7.12.2012 20:03:25
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: STAG IS 2

Dobrý den. Patrně máte na mysli STAG 300 ISA2. Jedná se o nadstavbu systému STAG 300 Plus.Zkratka ISA znamená Inteligentní Systém Adaptace. Tzn. že systém za jízdy načítá on-line ideální časy benzínových vstřiků a hned generuje odpovídající časy vstřiků plynu v dané zátěži, otáčkách a podtlaku. Novou změnou zátěže (otáčky, podtlak) se načítají nové aktuální parametry pro plyn které se ukládají do mapy. Číslo 2, znamená novou generaci.Stále se vyrábí a je vhodný do Vašeho typu motoru.Postačil by i systém STAG 4 PLUS. S pozdravem Ing.Pataky - technik

7.12.2012 10:40:52
Jméno: JK Předmět: superb2,8......SK
Dakujem vam krasne za radu a ospravedlnujem sa vam za za tie bodky ale myslel som to tak ze ste fakt profesionali.S takou ochotou som sa este nikdy nikde nestretol ako u vas. Uz ako som pisal keby to nebolo tak daleko tak pridem osobne podakovat za radu alebo aspon telefonicky len neviem na ake cislo mozem zavolat aby som sa sa dovolal panovi Ing.Patakymu .....dakujem s pozdravom
7.12.2012 14:40:00
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: superb2,8......SK
Dobrý den. Jsem rád, že jsem to pochopil dobře. Pochvala firmy vždy potěší. Pokud budete mít problém zavolejte mi na 602 518 625. S pozdravem Ing.Pataky - technik

6.12.2012 20:43:50
Jméno: JK Předmět: superb2,8......SK
dobry vecer.ked tak to tu citam tak som zistil ze som lepsich odbornikov este nevidel ........ste vazne profesionali...poprosim vas o radu ....uz som vam raz pisal a poradili ste mi dobre tak skusim este raz .......mam chybu zo zostatkom plynu v motore a pri startovani mi to nejde dobre nastartovat ......radili ste mi pozriet na klucik 15 a je to v poriadku neviete cim to este tak moze byt???a chcem sa vas este opytat neviem ci to napisem spravne ale neviem aky tlak alebo vstrek plynu v cislach ma byt v superb 2,8...mal som asi sa to tak pise Kpa 1,27 a teraz mam 1,1......co je spravne???dakujem krasne s pozdravom poprad
7.12.2012 9:46:52
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: superb2,8......SK

Dobrý den. Snad jsem Váš příspěvek pochopil správně, a jste s našimi radami spokojen. Matou mě ty tečky v první větě vaši chvály....K dotazu: Pokud je napájení +15 po klíčku správně, doporučuji provést kontrolu vstřikovačů. Muže jeden nebo i více propouštět plyn z důvodu zanešení, nedovírání atd. Dvojí směs pak stěžuje starty motoru. Doporučuji provést diagnostiku. U Vašeho motoru by měl být tlak plynu cca 1300 mbar. S pozdravem Ing.Pataky - technik

<5x<   <<     <1> || <191>  <192>  <193>  <194>  <195> ||  <265>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací