Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <204>  <205>  <206>  <207>  <208> ||  <265>     >>   >5x>  

23.7.2012 14:59:08
Jméno: pavel Předmět: rada
dobrý den jak sem se ptal:Dobrý den mám fabia 1.2,combi, někdy při zešlapnuti plynu m začne auto kuckata dusit se,musim ubrat a plinule přidavat.prosim čim to asi je? na benzin neděla. a kde se mohu objednat okoli brno atd.. děkuji pavel tak mě bylo řečeno že je to svičkama,že tam maji byt nějake 3bodove nebo tak,a tak hned to vyměnili,a tedy i mě svitila kontrolka elektroniky motoru, o tom tlaku že je nizky nic neřikali mam tam zajet a zeptat se ještě?děkuji vám moc.po diagnostice kontrolka nesviti řikali že to vymazali.
23.7.2012 15:23:28
Jméno: Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět: RE: rada
Dobrý den. Bez diagnostiky nelze přesně určit závadu. Předpokládám, že montážní firma odstranila závadu.Pouhé smazání nic neřeší. S pozdravem Ing.Pataky - technik

23.7.2012 7:34:52
Jméno: Šimon František Předmět: Stag premium
Dobrý den Od března mám od vás přestavěnou Octavii 1,6 75 kw. Na plyn mám najeto cca 7tis.km bez problému, ale poslední dobou začalo auto po přepnutí na plyn (u studeného motoru) cukat a rozsvěcovat kontrolka za výfukové plyny. Po zahřátí motoru je zase vše v pořádku. Cukání pokračuje i po výměně svíček. Mám pocit že mírné cukání začalo po přetankování prázdné nádrže až na 53litrů, běžně to bylo 47litrů. Chci se zeptat zda za to může přetankování či co by to mohlo mít na svědomí a v případě zda se mám objednat na servis. Děkuji
23.7.2012 8:09:36
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Stag premium
Dobrý den. „Přetankování“ nemá vliv na Vámi popisovanou závadu. Objednejte se na diagnostiku a odstranění závady na čísle 602 178 440 u vedoucího provozu pana Kůse. S pozdravem Ing.Pataky - technik

22.7.2012 19:02:43
Jméno: Martin Předmět: přihlášení LPG
Dobrý den, zakoupil jsem dovezené vozidlo (Itálie) Volvo V40 (motor B4184S2, rv. 1999) s nainstalovaným LPG systémem BRC (montáž dle IT.TP 12/2010). Chtěl bych se zeptat, zda je možné u Vaší firmy na základě provedené revizní prohlídky získat věškeré doklady potřebné pro bezproblémový provoz vozidla v CZ, případně poprosit o přibližnou cenovou kalkulaci. Děkuji předem za odpověď.
23.7.2012 7:24:28
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: přihlášení LPG
Zavolejte 606 616 986 pana Apfelthalera - legislativní pracovník.

20.7.2012 21:57:09
Jméno: Ondra Předmět: Felicia LPG
Dobrý den, mám škodu Felicii 1,3 MPI 1998 50kW, najeto cca 200 000km. Zvažuji přestavbu na LPG a už nějakou dobu tápu, zda jít do řízeného centrálního (ŘJ<-lambda), nebo do sekvenčního vstřikování. Hodlám najet ještě dalších cca 50 000km (pokud technický stav dá), takže se teoreticky vrátí obě investice. Jen se mi nechce investovat tolik peněz (u sekvenčního) do tak starého auta. Dotaz tedy zní, který systém se, dle Vašeho názoru, pro moje auto hodí více?
22.7.2012 6:42:44
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Felicia LPG

Dobrý den. Ve Vašem případě bych doporučil nesekvenční-levnější systém.Na druhé straně sekvenční systém se dá s minimem nákladů v budoucnu přeinstalovat na jiné, novější vozidlo.S pozdravem Ing.Pataky - technik

19.7.2012 14:16:59
Jméno: Plha Předmět: Škoda Fabia Combi 1,2TSI 63kW
Dobrý den, zajímalo by mne kolik jste ke dnešnímu dni provedli úspěšných montáží LPG zařízení pro vozy Škoda FABIA TSI a dále zda by jste mohli umístit i nějaké foto z takové montáže (zatím jsem nenarazil na internetu ani na jednu natož tak detailní fotografii takové montáže, ať už na vašich stránkách a nebo konkurence o zkušenostech spokojeného uživatele nemluvě). Předem velice děkuji za odpověď.
19.7.2012 18:35:07
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Škoda Fabia Combi 1,2TSI 63kW

Dobrý den. Počet namontovaných vozidel je naše interní věc. Zákaznické fotografie několika typů vozidel s přímým vstřikem jsou na našich stránkách v sekci „Fotogalerie montáží“ Montážní – podrobné fotografie, jsou určeny pro naše autorizované servisy. Zatím jsme nezaznamenali negativní zkušenosti s provozem vozidel FSI, TFSI a GDI. S pozdravem Ing.Pataky - technik

18.7.2012 15:31:41
Jméno: pavel Předmět: diky
a v brně nic nemate?děkuji,system nevim,jak poznam..
18.7.2012 19:35:42
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: diky
Máme, ale univerzální partner na více systémů je v Prostějově. Můžete si vybrat z partnerské sítě.(vpravo nahoře)Ing.Pataky - technik

18.7.2012 14:44:12
Jméno: pavel Předmět: diky(dusise)
a nevite kde okoli brna kam zajet?děkuji
18.7.2012 14:48:34
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: diky(dusise)
Záleží na tom, jaký systém LPG je ve Vašem vozidle. Náš univerzální zástupce je v Prostějově. Firma Fedor Auto.Nejdříve zavolejte na 608 744 487. S pozdravem Ing.Pataky - technik

18.7.2012 13:38:49
Jméno: Karel Fára Předmět: Dotaz
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jsetli existuje nejaký uzavírací ventil např. u nádrže lpg, který úplně odstaví vozidlo od příjmu lpg a jestli jej můžu jako uživatel uzavřít. Mám problém v tom, že při raním startování po odstavení vozidla přes noc zůstane lpg ve vstříkování a auto nejde nastartovat. Dusí se. Startuje tedy pořád jakoby na plyn. Děkuji za radu. Fára
18.7.2012 14:01:03
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den.Uzavírací ventil je na nádrži. Ten ale neslouží k problému který uvádíte. Pokud jde o zbytkový plyn ve vstřikovačích, tak je závada v zapojení napájení tzv. 12 V po klíčku (15).Navštívte odbornou firmu k odstranění závady. S pozdravem Ing.Pataky - technik

17.7.2012 19:27:56
Jméno: pavel Předmět: dusise
Dobrý den mám fabia 1.2,combi, někdy při zešlapnuti plynu m začne auto kuckata dusit se,musim ubrat a plinule přidavat.prosim čim to asi je? na benzin neděla. a kde se mohu objednat okoli brno atd.. děkuji pavel
18.7.2012 7:25:03
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dusise

Dobrý den. Může to být nízkým tlakem. Je nutná diagnostika v autorizované montážní dílně. S pozdravem Ing.Pataky - technik

16.7.2012 22:02:37
Jméno: Pavel Předmět: poškození
Dobrý den,mam auto na plyn přes rok,někdy když jedu servisu kde dělají jenom Benzin tak slýchávám,že plyn ničí motory na příklad pístní kroužky apd...,a nebo v male míře,tak jestli je to pravda nebo fáma děkuji.
17.7.2012 7:14:18
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: poškození

Dobrý den. Kdyby to byla pravda, tak dnes nejezdí téměř stotisíc vozidel na plyn.Problém je v tom, že pokud je ve vozidle namontováno zařízení LPG, tak je pro neodborné autoservisy každá závada způsobená plynem... S pozdravem Ing.Pataky - technik

16.7.2012 14:18:16
Jméno: Milan Předmět: Mondeo SCi
Dobrý den, zaujala mě Vaše odpověď p. Kolářovi ohledně Mondea 1.8 SCi, 96kW. Můžete to trochu rozvést? Znamená to, že tento přímovstřikový motor lze přestavět? Je to nějaký obdobný systém jako pro motory TSI atd. Děkuji.
16.7.2012 14:52:42
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Mondeo SCi
Dobrý den. Já jsem panu Kolářovi pouze oznámil, že ho bude kontaktovt vedoucí provozu. U Vašeho typu vozidla zatím není možné provést zástavbu zařízení LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik

16.7.2012 11:20:46
Jméno: Aleš Předmět: klepání po přestavbě
Dobrý den, nedávno jsem si nechal přestavět Astru G 1,6 74 kW r.v.2005 u jednoho z Vašich partnerů – Fedor Auto v Prostějově (systém Lovato). Zatím jsem spokojen až na to, že se zvýšila hlučnost motoru. Jedná se o takové drobné klepání (přirovnal bych to asi k hodně kultivovanému dieselovému motoru). Bylo mi řečeno, že to dělají vstřikovače a je to prý standardní projev se kterým se nedá nic dělat. Takové vysvětlení mě celkem zaskočilo a ještě jsem o podobném problému při přestavbě na LPG neslyšel. Naopak na internetových stránkách Fedor Auto Prostějov se uvádí, že po přestavbě na LPG dochází ke snížení hlučnosti motoru. Mohu Vás poprosit o názor? Mám trvat na odstranění tohoto klepání? Děkuji. Lanča
16.7.2012 11:40:34
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: klepání po přestavbě
Dobrý den. Pokusme se oddělit hluk vstřikovačů od hluku motoru. Snížení hlučnosti motoru při provozu na LPG je skutečně pravda. Z důvodu vyššího oktanového čísla LPG je chod motoru „sametovější“ a tedy subjektivně méně hlučný. Na druhé straně, některé vstřikovače plynu při své činnosti mají mírně zvýšenou hlučnost, která je dána mechanickou konstrukcí. Toto mírné klepání zaniká ihned po rozjezdu vozidla. Je slyšitelný pouze ve volnoběhu na místě. S pozdravem Ing.Pataky - technik

15.7.2012 18:10:13
Jméno: Vopátek Jaroslav Předmět: Volvo XC90
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat,jestli je možné namontovat LPG zařízení do vozu Volvo XC90,2.5 Ti,154kw a jestli už máte nějaké zkušenosti,jak s ním uvedený vůz funguje?Děkuji za odpověď.Vopátek.
16.7.2012 8:11:07
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Volvo XC90
Dobrý den.Ano, u vozidla lze provést zástavbu zařízení LPG. Po zkušenostech a zaručení funkčnosti doporučujeme konkrétní systém který Vám sdělíme při objednávce zástavby u nás. S pozdravem Ing.Pataky - technik

14.7.2012 19:24:08
Jméno: Michal Předmět: LPG
Dobry den, mam si jet pro Audi a4 rok 1996 1.8 lpg. LPG tam je Tartarini - TEC 99, co je to za druh lpg?? Pochazi od Italu, na co si mam davat pozor, pri koupi, nebo jestli to ma cenu. Dekuji za odpoved Stryncl
15.7.2012 8:18:14
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG
Vámi uvedený systém nemontujeme a proto ho nebudu hodnotit. S pozdravem Ing.Pataky - technik

14.7.2012 17:40:58
Jméno: František Péč Předmět: nový příspěvek

Zakoupil jsem si vozidlo s LPG ...

15.7.2012 8:16:51
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: nový příspěvek
Závadu je třeba řešit u montážní firmy a ne na tomto foru. (administrátor)

<5x<   <<     <1> || <204>  <205>  <206>  <207>  <208> ||  <265>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací