Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <209>  <210>  <211>  <212>  <213> ||  <265>     >>   >5x>  

28.5.2012 19:39:35
Jméno: p Předmět: aditiva ano ?
Chtěl bych se zeptat mám fabia 1,2 combi na Lpg. někde sem četl že je dobry davat nějaky aditiva do paliva aby to vice mazalo motor když se jezdi na plyn,prosim co by jste doporučil vy,jakou značku a kde koupit,a kolik nalit ml? že to šetři motor a vice vydrži..
29.5.2012 7:22:54
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: aditiva ano ?
Dobrý den. Zatím se nepotvrdila nutnost použití přimazávání ventilových sedel u vozidla Fabia 1,2. Neaplikujeme žádná aditiva do LPG. Na ochranu ventilových sedel některých vozidel používáme přimazávání Flash Lube nebo VAP Saver 10-12 kapek/min. eventuelně systém VSR (přístřik benzínu) S pozdravem Ing.Pataky - technik

28.5.2012 16:02:46
Jméno: p Předmět: asi neni možne že?
je možny lpg do octavia 3 diesel 2.0. diky
29.5.2012 5:50:07
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: asi neni možne že?
Ne.

28.5.2012 6:24:01
Jméno: Plíšek Předmět: motor bvx
Dobrý den,jsou prosím nějaké nové šance na přestavbu motoru 2.0fsi kód motoru bvx? Děkuji Plíšek
28.5.2012 7:46:20
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: motor bvx
Dobrý den.Je nám to líto, ale Váš motorkód vozidla zatím není v seznamu montovatelných aut. Poptejte se někdy koncem září. S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.5.2012 18:17:55
Jméno: Jan Pecha DiS. Předmět: žádost o radu

Dobrý den. Jsem majitelem OA tov. zn. Citröen Xsara Picasso 1.6 16V, r.v. 2006, kdy ročně najedu cca 20000 km, s průměrnou spotřebou cca 7,5 l/100 km a uvažuji o přestavbě na LPG. Od známých jsem dostal doporučení na Vaši firmu a proto se na Vás obracím s prosbou o sdělení nejbližšího možného termínu montáže, přibližnou cenu samotné přestavby a o struční popis přestavby. Za kladné a brzké vyřízení mé žádosti Vám předem děkuji a těším se na brzkou spolupráci. S přáním pěkného zbytku neděle Jan Pecha, Dřešín 38, 387 19 Čestice.

27.5.2012 19:40:05
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: žádost o radu

Dobrý den. Jsme potěšeni Vaši důvěrou na montáž zařízení LPG do vašeho vozidla. Nejbližší termín montáže je od 1. července. Doporučuji vícebodové sekvenční vstřikování některého z námi dovážených zařízení které v České republice zastupujeme. Námatkou BRC, Landi Renzo, Lovato A.C. Gas atd. Bližší informace o zařízeních a cenách Vám podám na tel: 602 518 625. Nebo mi sdělte Vaše tel. číslo na email: technik@autogascentrum.cz a já vás budu kontaktovat.S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.5.2012 17:54:05
Jméno: Ivona Nováková Předmět: Plná nádrž LPG
Dobrý den, z důvodu ukončení životnosti plyn. nádrže LPG jsme si nechali demontovat toto zařízení. Bohužel servis nám plnou nádrž s LPG plynem ponechal v kufru. Co s tím? Děkuji Novákovi
27.5.2012 19:32:19
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Plná nádrž LPG
Dobrý den. Demontáž plynového zařízení a nádrže může provádět pouze firma s oprávněním. Ta je povina provést i příslušný zápis do TP.Navštívte některého z našich partnerů ve vašem regionu, kde vám odbornou demonáž nádrže a odčerpání plynu provedou. S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.5.2012 13:03:13
Jméno: kudláček Předmět: porucha lpg
dobrý den koupil jsem hyundai i30 na lpg lovato dnes jsem jel do zlína nádrž plná ale na lpg to nejede začne mi to pípat že je nádrž prázdná co by s tím mohlo být děkuji za odpověď
27.5.2012 16:10:58
Jméno: Pataky - technik Předmět: RE: porucha lpg

Dobrý den. Pokud jste jel do Zlína z Děčína, tak vám prostě došel plyn a systém pípáním oznamuje přepnutí na benzín... :) Teď vážně: Můžete mít nízký tlak, vadné teplotní čidlo atd. Navšivte našeho partnera ve Vašem regionu pro provedení diagnostiky a odstranění závady.S pozdravem Ing.pataky - technik

27.5.2012 8:27:49
Jméno: Milan Růžička Předmět: Subaru Legacy 3,0 Si Drive
Dobrý den, V současné době mám Subaru Legacy Outback s instalací BRC Sequent 24 kde mám již najeto 285 000 km. V současné době přemýšlím o koupi nového vozu. Protože jsem maximálně spokojen se Subaru bude i další auto od této značky. Vyhlédl jsem si Subaru Legay, nebo outback od roku 2008 s motorem H6 3L. Tyto motory mají system Si Drive (tři režimy, mapy, motoru, přepínatelné pomocí voliče v autě). Protože jsem i maximálně spokojen s istalací BRC chtěl bych se zeptat jestli si například instalace Sequent P and D dokáže poradit i s tímto přepínáním a v podstatě volbě mezi 3 režimy. Ještě bych se chtěl zeptat na kolik by tato instalace do tohoto vozu vyšla. Za Vačí odpověď Vám předem mnohokráte děkuji. S přáním hezkého dne, Růžička
27.5.2012 16:05:10
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Subaru Legacy 3,0 Si Drive
Dobrý den.Plug/Drive je vhodné zařízení pro přestavbu zamýšlené koupi vozidla. Ty 3 režimy provozu by v zásadě neměli vadit, ale zkušenosti s tím zatím nemáme. Na cenu montáže se informujte na čísle 602 178 440 . S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.5.2012 7:27:00
Jméno: p Předmět: dekuji
prosim a kde muzu tedy objednat?posilate postou?je mozny dat na vas email.a ja vam tam poslu adresu na me.a date me vedet jestli to mate skladem.a kdyz by jste to nemeli tu venkovni,nevite kde koupit?dekuji.
27.5.2012 15:53:58
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dekuji
Zavolejte do skladu.

26.5.2012 19:06:09
Jméno: p Předmět: děkuji pane
a tedy mohu nalepit samolepku z venku nevadito? a mohu tu samolepku koupit u vas??děkuji pane za vaš čas,a odpověd.
26.5.2012 19:19:31
Jméno: Autogas centrum Předmět: RE: děkuji pane
Nemám přehled o skladových zásobách.Pokud je máme, tak si je můžete koupit u nás.Ing.Pataky - tehchnik

26.5.2012 16:13:17
Jméno: p Předmět: moc děkuji za pomoc
A prosim mohu ji nalepit na zatmavena skla?tedy že napřed je folie a pak samolepka LPg. děkuji vám ,moc,proavě zitra sem objednany na tonovani skel,a nevim tedy jestli ano či ne.aby nebyl problem. děkuji pane moc.
26.5.2012 19:01:29
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: moc děkuji za pomoc

Dobrý den. V tomto případě doporučuji nálepku pro vnější nalepení.Nálepka musí být viditelná. Proto má taky výraznou žlutou výstražnou barvu. Tonovaná skla viditelnost evidentně omezí. Mějte na paměti, že ta nálepka by v případě požáru mohla zachránit posádku vašeho vozidla. S pozdravem Ing.Pataky - technik

25.5.2012 21:47:53
Jméno: p Předmět: děkuji vám
Dobrý den musim myt nalepenou n azadnim okně samolepku LPG atest,jak tam byva,nebo mužu odlepit? a nevadito? chci davat folie a asi by to nebylo pěkny když b to tam bylo,děkuji za rychlou odpověd. p.
26.5.2012 11:35:05
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: děkuji vám
Dobrý den.Umístění nálepky není na samovůli řidiče. Předepisuje to nařízení MD pro přestavby vozidel na LPG. Obecním důvodem je i to, že v případě havárie nebo požáru vozidla, je odlišný postup zachranných prací.S pozdravem Ing.Pataky - technik

24.5.2012 15:38:07
Jméno: Petr Předmět: Dotaz
Dobrý den pane inženýre.Již delší čas čtu vaše fórum a myslím si,že ho vedete velice slušně. Měl bych na Vás pár otazek.Chci provést přestavbu na svúj vůz.Vlastním vůz fabii combi 1,2 47 kW motor AZQ r.v.2005 najeto 70000.Na mém příjezdu do práce je závislích několik desítek lidí a proto si nemúžu dovolit nepřijet do práce.Proto bych Vás chtěl poprosit aby jste mi doporučil jaký typ zařízení je nejvhodnější a zároveň nejspolehlivější na můj vůz.Dočetl jsem se ,že tyto motory nejsou vhodné na přestavbu ,jelikož při spalování vzniká vysoka teplota ,která ničí ventily a ventil.sedla.Nechal bych si namontovat i přimazávání Flash lube .Má to nějaký ochraný účinek na ventily.Ještě bych se chtěl zeptat, jak je to s vyřizováním administr.věcí zápis do TP atd.Jak dlouho trvá montáž a jak dlouho dopředu bych se musel objednat.Je možné si nechat u Vás provést montáž a další kontroly popř.servis ve vaší partnerské síti u pana Bartůška ve St. Hodějovicích.Jsou vaši partneři stejně dobře technicky vybaveni jako vy.Předem děkuji za odpověd´.S pozdravem a přání hezkého dne Petr.
25.5.2012 7:20:57
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den. Děkujeme za pochvalu fóra. Všechny námi montovaná zařízení považujeme za spolehlivé. Jinak bychom je neinstalovali. V naši partnerské síti jsme namontovali tisíce vozidel Vašeho typu. Nejvíce montovaným systémem je STAG 4 PLUS. Zatím se nepotvrdila nutnost přimazávání u Fabie 1,2, nicméně lze dodatečnou montáž FL považovat za pojistku pro ochranu sedel. Zápis do velkého TP provede montážní firma. Zákazník si na MÚ obor dopravy vymění pouze malý TP za poplatek cca 50-100 Kč se zápisem o povolení provozu na LPG. U naší firmy trvá montáž 1 pracovní den. Na montáž je nutno se objednat na čísle 602 178 440 (p.Kůs-vedoucí provozu). V současné době je nejbližší volný termín od 1. července. Montáž můžete provést u kteréhokoli našeho partnera, tedy i u firmy pana Bartůška. Je technicky vybavena pro montáž Vašeho typu vozidla. S pozdravem Ing.Pataky - technik

24.5.2012 9:24:01
Jméno: Jan L. Předmět: 2.0FSI
Dobrý den, přidávám se s motorem 2.0FSI, kód BLR - jaký systém je k dispozici a cena vč. montáže? Děkuji, J.L.
24.5.2012 10:08:04
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: 2.0FSI
Dobrý den. Bohužel, na váš motorkód zatím není program.Ozvěte se někdy v září letošního roku.S pozdravem Ing.Pataky - technik

24.5.2012 8:39:17
Jméno: Tomáš Smutek Předmět: FSI na LPG
Dobrý den, chtěl bych provést přestavbu na LPG mám Škodu Octavii II, motor FSI 2,0, ale nemůžu nikde najít žádnou firmu, která by tuto přestavbu prováděla. Nebudete mít někdo info jestli se tato přestavba bude dělat nebo jí někdo někde provádí? Děkuji Smutek
24.5.2012 9:22:18
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: FSI na LPG
Dobrý den.Tak firmu na přestavbu jste už našel. Sdělte nám motorkód vašeho vozidla.Na vozidla s přímím vstřikem jsou speciální programy podle kódu motoru.S pozdravem Ing.Pataky - technik

23.5.2012 17:16:14
Jméno: Lenka Předmět: info
Dobrý den,chtěla bych přestavit můj vůz na LPG.Měla bych zájem o namontování LPG od italské firmy BRC.Mám vůz BMW 650i,4799ccm,270KW,r.v.2006.Zajímala by mě cena přestavby.Předem děkuji za odpověď
24.5.2012 7:00:05
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: info
Volejte 602 178 440.

<5x<   <<     <1> || <209>  <210>  <211>  <212>  <213> ||  <265>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací