Diskuzní fórum LPG/CNG
14.5.2012 8:00:23
Jméno:
Patrik Předmět:
Při nastartování chcípne motor.Dobrý den,prosím o radu,nebo spíše info.Od března mám LPG na voze a při nastartování nejdříve motor běžel na benzin a pak se automaticky přepnul na LPG (STAG).Poslední týden mě to automaticky startuje na LPG a hned se udusí a motor chcípne.Musím to hned nejdříve nechat proběhnout na benzin "ručně" aby se zahřál cca 4min. motor a pak OK.Prosím čím to může být,proč se tak děje?Děkuji Předem
14.5.2012 10:03:49
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Při nastartování chcípne motor.Dobrý den.Příčin může být několik. Možná bude vadné teplotní čidlo vody. Mohou být ujeté korekce atd. Po připojení na diagnostiku odborná firma vyčte přesnou závadu.S pozdravem Ing.Pataky - technik
14.5.2012 1:16:52
Jméno:
Anton Předmět:
DotazDobrý den.Silně uvažuji o přestavbě vozu na LPG.Mám Volvo V 40 obsah 2,0 i,103kw r.v. 1998 .Múžete mi prosím doporučit jaký systém respektíve co je nejvhodnější pro tento typ vozu?Jestli je potřeba přimazávaní?A jestě otázka.Nikde se nepíše o výfukovém potrubí..Slyšel jsem ,že u aut s LPG rezaví dřív.
14.5.2012 9:59:25
Jméno:
Autogas Centruám Předmět:
RE: DotazDobrý den.Doporučuji vícebodové sekvenční vstřikování. Přimazáváním nic neskazíte.Nezaznamenali jsme stížnosti na dřívější opotřebení výfukového potrubí při provozu na LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik
13.5.2012 11:20:37
Jméno:
Michal Předmět:
reduktorDobrý den, chci se zeptat zda při výměně reduktoru je nutné znovu vytvořit mapu do ŘJ? Mám systém magic 2. Děkuji za Váš čas a opověď
14.5.2012 9:51:29
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: reduktorDobrý den.Vámi uváděný systém nemontujeme. S pozdravem Ing.Pataky - technik
12.5.2012 14:11:43
Jméno:
Marek Předmět:
Opel CorsaDobrý den,
uvažuji o přestavbě na LPG, mám Opel Corsa D 1.2, 63kw, r. v. 2010 a chci se zeptat, jestli je vhodný systém Lovato. A zda je nutné namontovat flash lube nebo stačí pouze přístřik benzínu.
Děkuji za odpověď
14.5.2012 7:26:13
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Opel CorsaDobrý den.
Ano, systém Lovato je vhodný pro provedení zástavby zařízení LPG. Účinnost přístřiku benzínu i Flash Lube by měli být z hlediska ochrany ventilových sedel podobná. S pozdravem Ing.Pataky - technik
11.5.2012 16:50:36
Jméno:
Lukáš Homolka Předmět:
BMW 320iDobrý den,
uvažuji o koupi BMW 320i touring r.v.2003 125 kW a nechat ho předělat na LPG. Zajímala by mě cena přestavby a jaké jsou možnosti v systémech. Dále jestli se tento motor na LPG hodí. Ročně najedu cca 30tis km.
Děkuji za odpověď
14.5.2012 7:19:50
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: BMW 320iDobrý den.
Lze použít kterýkoli sekvenční systém vstřikování. Cenu zástavby určuje použitý systém, jeho komfort vybavení. Pro přesné informace volejte na 606 616 986. S pozdravem Ing.Pataky - technik
11.5.2012 12:50:33
Jméno:
Martin Šimonka Předmět:
ModernizaceDobrý den. Jak je to s přestavbou stávajícího systému LPG (mám BRC řízený podtlak s přepínačem Elegant 52). Příští rok mi končí bomba a chtěl bych udělat zrovna sekvenci. Jak je to s přihlášením, když bych si koupil například toto: http://aukro.cz/lpg-stag-300-plus-valtek-alaska-136-ps-i2330037555.html. Dále mám auto s cca 130-ti konňmi, jestli je dobré mít reduktor s "výkonovou rezervou", nebo jestli to je spíš na škodu. Děkuji za odpověď, Šimonka
11.5.2012 13:38:39
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: ModernizaceDobrý den, nedoporučujeme kupovat zboží které bude problém po montáži přihlásit do TP. Doporučuji montáž u odborné firmy včetně výměny nádrže. R.Apfelthaler - legislativa
9.5.2012 22:06:43
Jméno:
Daniel Předmět:
Přestavba Renault Megane GTTyp auta: Renault Megane Grandtour
Typ motoru: K4MP8
Rok výroby: 2009
Obsah motoru: 1598
výkon: 74
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o provedení cenové nabídky na přestavbu shora uvedeného vozidla, doporučení vhodného systému LPG, s možností nádrže místo rezervy a jaké jsou Vaše zkušenosti s přestavbou těchto vozidel.Děkuji,Daniel
10.5.2012 5:19:03
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Přestavba Renault Megane GTViz.Poptávkový formulář.
9.5.2012 19:35:47
Jméno:
Martin Předmět:
přestavbaDobrý den,chtěl bych se optat jak je to s motorem 1,2 TSI KOD CBZB a jestli, už jste dělali montáž děkuji
10.5.2012 5:21:48
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: přestavbaDobrý den.Probíhají provozní zkoušky. Ing.Pataky - technik
9.5.2012 17:42:10
Jméno:
Blanka Předmět:
elektronické vstřikování lpgDobrý den mám starší vůz r.v 1999 1,6 čtyřbod ,74 kw ,chtěl bych se zeptat na elektronické vstřikování prý je levnější a děláte ho také? děkuji
10.5.2012 5:17:42
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: elektronické vstřikování lpgDobrý den. Ano, bližší informace na 602 518 625. Ing.Pataky - technik
9.5.2012 11:03:34
Jméno:
Petr Zitta Předmět:
LPG systém AGDobrý den,
jaké máte prosím zkušenosti se zařízením AG? Myslím tim spolehlivost, ceny oprav a servis. Jsem od Sokolova. Nevíte kde se zde v okolí tento sytém servisuje?
Děkuji
Petr Z.
9.5.2012 14:05:54
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG systém AGDobrý den.Zařízení AG nemontujeme.Ing.Pataky-technik
9.5.2012 6:59:26
Jméno:
Martin Juříček Předmět:
LPG Škoda OctaviaDobrý den,
koupil jsem si auto Škoda Octavia combi 1,6i 74kW rv.99 a přemýšlím o jeho přestavbě na LPG. Chtěl jsem se zeptat, jakou sadu by jste mi doporučil pro optimální chod LPG a přibližná cena? Dále mám jeden dotaz ohledně přepínání. Měl jsem dříve škodu 120l a tam se přepínání LPG dělalo ručně, tak se chci zeptat, zda je to vyřešeno již automaticky nebo pořád ručně? Případně zda se dá po delší jízdě startovat rovnou na plyn nebo se musí přepnout na benzín? Děkuji za Váš čas :-) Fórum se mi líbí, našel jsem zde hodně inspirace
9.5.2012 7:34:45
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG Škoda OctaviaDobrý den. Děkujeme za pochvalu fóra. Dnešní moderní systémy sekvenčního vstřikování se přepínají z provozu benzín na plyn automaticky podle nastavených parametrů. (např. teplota vody, otáčky) Cena montáže je závislá na druhu použitého systému, jeho komfortu vybavení. Zavolejte na 602 518 625, kde Vám podám přesné informace o druzích zařízení a cenách montáže. S pozdravem Ing. Pataky - technik
7.5.2012 14:56:54
Jméno:
Adam Předmět:
LPG zlobíDobrý den... před asi dvěma měsící jsem si nechal předělat automobil Peugeot 307 1.6 80kW na LPG... ale nejsem si jist že montáž a nasledna kalibrace byla dobře provedena... Auto se dusi při rychlejším přidání plynu,přehříva se motor,když je motor již zahřaty a o5 startuji tak motor zhasne a pak nejde nastartovat, občas zacuka při přídání plynu, a posledni dobou mi při jizdě začal motor sam od sebe zhasinat (ale to jen ze začatku než se motoe více zhařeje) dále pak motor nedrží volnoběžne otáčky a auto se chvěje... Rád bych se zeptal co mam s těmito problémy udělat...
Předem děkuji za odpověd
Zaleski
9.5.2012 7:26:50
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG zlobíDobrý den. Navštívit firmu kde byla montáž provedena a žádat opravu. S pozdravem Ing.Pataky - technik
7.5.2012 11:24:30
Jméno:
Jirka Předmět:
výměna toroizní nádrže Dobrý den, mám dotaz teď mi končí platnost toroidní nádrže, jak se to řeší. Musím vyměnit celou toroidní nádrž+multiventil a nebo stačí vyměnit jen multiventil.
9.5.2012 7:24:52
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: výměna toroizní nádrže Dobrý den. Musíte si nechat vyměnit celou nádrž včetně multiventilu. S pozdravem Ing. Pataky - technik
6.5.2012 21:40:27
Jméno:
jan vančura Předmět:
HB díkyJak se všechno mění. Vloni, touto dobou, jsem kupoval nové auto. Ve výběru byl i Hyundai. Navštívil jsem zmíněný servis v HB s dotazem, zda jsou motory Hjondé vhodné na přestavbu LPG a jak to bude se zárukou. Byl jsem jednoznačně informován že ne, nejsou a že si Hyundai vysloveně nepřeje motory přestavovat. Záruka s přípanou přestavbou padá vyprovodil mě přijímací technik. Koupil jsem Renaulta. Takže nyní děkuji za osvětu v HB pane Pataky, za rok je všechno jinak. Díky!
9.5.2012 7:21:21
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: HB díkyMyslím, že Váš příspěvek patří na jiné fórum.S pozdravem Ing.Pataky - technik
4.5.2012 18:44:34
Jméno:
Libor Předmět:
Aktivace VSR u Hyu i20Dobrý den, pane Pataky. V pondělí jedu do Hyundai Havlíčkův Brod na první seřízení LPG po 3000km. Chtěl bych aktivovat přívstřik VSR, ale dle reakcí techniků si myslím, že s tím nemají příliš zkušeností. Je možné vás v případě problémů telefonicky kontaktovat, případně zaslat postup a parametry nastavení VSR mailem? Děkuji za odpověď.
6.5.2012 11:38:53
Jméno:
Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět:
RE: Aktivace VSR u Hyu i20Dobrý den pane Libore.Hyundai Havlíčkův Brod je náš smluvní partner a na nastavení systému VSR byly vyškoleni.Nicméně jsem připravený dohlédnout na aktivaci přes dálkové ovládání počítače. Zavolejte mi na 602 518 625 půl hodiny před programováním. S pozdravem Ing.Pataky - technik
Přidat záznam