Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <212>  <213>  <214>  <215>  <216> ||  <265>     >>   >5x>  

4.5.2012 17:12:32
Jméno: Michal Předmět: Přimazávání u citroena
Dobrý den , děkuji montérům vaší firmy za vstřícné jednání a perfektně vyřešené umístění Flasch lube do mého auta . Nyní mám pocit ,že vůz při akceleraci je podstatně tišší a má měkčí záběr.Pouze montáž stála 2300Kč ,oproti 1500Kč které jste mě při dotazu uváděl.
9.5.2012 7:18:18
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Přimazávání u citroena
Dobrý den. Děkujeme za pochvalu. Montáž zařízení FL stojí 1500 Kč při nové montáži zařízení LPG. 2300 Kč stojí při dodatečné montáži. S pozdravem Ing.Pataky - technik

4.5.2012 13:05:24
Jméno: Lukáš Předmět: přestavba na lpg
Dobrý den, uvažuji o přestavbě vozu na LPG , chci se zeptat, jaký byste mi doporučil typ přestavby LPG na Octavii tour I kombi 1.6, 75 kW s jakou kapacitou toroidní¨nádrže, na kolik by byla litrů, zda je nutný systém přimazávání. Rozhoduji se mezi systémy BRC, Lovato, Stag. Děkuji
4.5.2012 15:03:51
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: přestavba na lpg
Dobrý den.Všechy Vámi uvedené systémy jsou vhodné pro zástavbu. Instalujeme toroidní nádrže o objemu 53 litrů. Přimazávání není nutné.S pozdravem Ing.Pataky - technik

4.5.2012 9:26:53
Jméno: Tomáš Novák Předmět: dotaz
Dobrý den,uvažuji o přestavbě na LPG.Jedná se o vozidlo Hyundai i20 1,4 DOHC. Jak je vyřešeno přimazávání ventilů u systému BRC?Děkuji za odpověď.
4.5.2012 14:56:28
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz
Dobrý den.Aktivuje se přístřik benzínu nastavením parametrů VSR.S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.4.2012 12:44:03
Jméno: Rostislav Předmět: LPG pro motory s přímým vstřikem
Dobrý den, valstním vozidlo Toyota Avensis s motorem 2.0 kód motoru 1AZ-FSE s přímým vstřikem. Vím že s těmito motory (FSI, TFSI) je problém při montáži s řídící jednotkou LPG. Nedávno jsem se dověděl, že firmy Lovato a BRC chystají nějakou univerzální jednotku s možností individuálního nastavení. Nevíte kdy se tento výrobek objeví na trhu? Bude Vaše firma montovat toto zařízení?
2.5.2012 8:41:29
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG pro motory s přímým vstřikem
Dobrý den. Jsme výhradními dovozci zařízení BRC a Lovato.V současné době již probíhají prakitcké zkoušky montáží TFSI, GDI atd.uvedených výrobců a systémů. Informujte se cca na podzim letošního roku.S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.4.2012 11:30:37
Jméno: K.Drápal Předmět: ix20 - LPG start
Dobrý den, mám od Vašich partnerů Huinday čerstvě předělanou ix20 1.4 (BRC sq24) a zajímala by mě možnost startování na LPG. V dodaných materiálech jsem nic nenašel, ani technik provádějící montáž mi k tomu nebyl schopen nic říci, natož tento úkon předvést.. Dále by mě zajímalo, zda je možné přepnutí na lpg po studeném nastartování manuálně..
2.5.2012 8:36:48
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: ix20 - LPG start
Dobrý den. Možnost přímého startování na LPG možné je, ale tato možnost je pojímána jako nouzová-havarijní.Je omezená počtem povolených startů programátorem.Více informací na 602 518 625. Ing.Pataky - technik

26.4.2012 15:32:29
Jméno: Martin Předmět: Problém se studenými starty
Zdravím,již jsem psal na forum,mám problém se studenými starty Seat Altea 1,6 75kW. Mám systém Vialle. Pokud by byl problém,způsobený ujetými korekcemi LPG,jak jste mi odpověděl,jak by se řešila oprava? Hodnota korekce jde upravit přes diagnostickou zásuvku? Děkuji moc za Vaši radu :-) .
27.4.2012 7:13:14
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Problém se studenými starty
Dobrý den. Při prvním dotazu ze dne 23.4.2012 jste neuvedl typ namontovaného zařízení. Systém Vialle nemontujeme a proto se nemůžu k problému studených startů vyjadřovat. S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.4.2012 15:29:43
Jméno: Marian Fico Předmět: motory Duratec
Dobrý den! Jaké máte zkušenosti s motory duratec? Konkrétně typ QQDB 1798cm3, rv:2006 ohledně ventilů a ventilových sedel? Děkuji za odpověď!
27.4.2012 7:07:11
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: motory Duratec

Dobrý den. O problematice přimazávání ventilových sedel se dozvíte více ZDE. S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.4.2012 15:05:07
Jméno: Robin Předmět: Felicia LPG
Chci přestavit Felicii 1,3 MPi na LPG. Má smysl uvažovat o nějakém lepším systému nebo tam nechat namontovat to nejběžnější co se toto auto dává. Dále bych se chtěl zeptat jaký je rozdil mezi jednotlivými značkami, mám trvat na LOVATU/BRC či klidně jít i do poláků?
26.4.2012 15:21:43
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Felicia LPG
Nemařte čas úvahami jestli Lovato,BRC nebo jiný systém. STAG 4 nadstandartně pokryje nároky vašeho vozidla.S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.4.2012 8:10:55
Jméno: Miroslav Pipas Předmět: LPG pro easytronic převodovku Opel
Dobrý den, měl bych na vás jeden dotaz. Momentálně zvažuji přestavbu automobilu Opel Zafira 1,8 l, 103 kW, automatická převodvka easytronic na lpg a rád bych tam měl něco lepšího. Pozdáva jse mi systém BRC. Na některém fóru jsme však našel, že přestavba u tohoto typu auta s touto převodovkou může být problematická. Konkrétně jse jedná o to, že benzínová řídici jednotka vyhodnotí plynovou směs jako něco jinýho než je směs benzínová a převodovku hodí do nouzového modu, změní jse otáčky při kterých se rychlosti řadí a může to způsobit nenávratné mechanické poškození převodovky. Setkali jste se v minulosti s tímto problémem, eventuálně je takýto problém reálny? Moc děkuji za odpověď.
26.4.2012 9:10:11
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG pro easytronic převodovku Opel
Dobrý den. My máme zkušenosti se zástavbou zařízení LPG do vozidel Opel Zafira 1,8 s manuální převodovkou. Pokud máte hodnověrně podložené informace o nenávratném poškození převodovky po instalaci LPG, tak se do přestavby nepouštějte. S pozdravem Ing.Pataky - technik

25.4.2012 20:00:21
Jméno: Mirek Předmět: problém se stud.starty-Martin
Měl jsem stejný problém se studenými starty a problém dělaly jadýrka ve vstřikovačích -jsou na nich nějaké těsnící gumičky které při zavřeném stavu neznatelně propouštěly zbytek plynu který zůstal mezi reduktorem a vstřikovači a při raním startu bylo auto takzvaně přechlastané(zbytek plynu v sání +benzín při benzostartu) systém Stag 4- vstřikovače valtek.
26.4.2012 9:11:56
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: problém se stud.starty-Martin
Může to být jedna z příčin.Ing.Pataky - technik

25.4.2012 7:43:32
Jméno: Stránský Předmět: Peugeot 306
Dobrý den. Zajímala by mě cena přestavby Peugeot 306 1,6 65kw? a ještě bych se chtěl zeptat kam se dává nádrž na plyn?
25.4.2012 7:48:35
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Peugeot 306
Dobrý den. Informujte se na čísle 602 178 440.

24.4.2012 17:16:31
Jméno: petr Předmět: BMW 130i
Dobrý den, je možné přestavit vůž BMW řada 1 130 i (195kw) rok 2005 na LPG? Děkuji
25.4.2012 7:36:09
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: BMW 130i
Dobrý den. V zásadě ano. Zatím jsme neprovedli žádnou zástavbu do tohoto typu vozidla. Je to typ, který se řadí mezi „silná sportovní žihadla (6-ti válec 3 litr)“ a ne do kategorie běžného provozu, kde se za účelem snížení nákladů na provoz montuje zařízení LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik

23.4.2012 18:18:47
Jméno: Martin Předmět: Problém se studenými starty
Dobrý den, vlastním vozidlo Seat Altea XL 1,6 75kW na LPG. Mám problémy se studenými starty,většinou nastartuji až na podruhé a to při sešláplém plynu.Byl jsem na kontrole v autoservise a v paměti závad žádná chyba,na analizátoru emise skvělé jak na LPG tak i na benzín. Technikovi se nezdála lambda sonda,ale s určitostí mi to neřekne. Doporučil mi zatím déle projet auto na benzín,kvůli korekci dat bohatosti směsi.S autem jsem jezdil dva dny na benzín a auto opravdu pěkně startovalo,pak jsem přepl na LPG a opět vše při starém. Vyměnil jsem pro jistotu palivový filtr,svíčky,vzduchový filtr a nakonec i tu lambda sondu,vyčistil škrtící klapku. Po výměně jsem s autem najel asi 500km a pořád auto za studena nestartuje . Předem děkuji za radu. Martin
24.4.2012 13:56:22
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Problém se studenými starty
Dobrý den. Neuvádíte jaké zařízení LPG je instalováno ve vašem vozidle. Obecně ale platí, že špatné startování na benzín bývá způsobeno ujetými korekcemi LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik

23.4.2012 15:51:02
Jméno: Mirek Předmět: Kontrolka porucha motoru.
Pane inženýre. Po zamontování LPG se stále objevuje kontrolka porucha motoru. Na odstranění této poruchy už jsem byl u jedné Vaší firmy asi 5-6 krát. Stále se však porucha oběvuje. Mám Fabii 1,2 HTP 51 kw. Rok výroby 2011. Měnily se lambdy,vstřikovače plynu a porucha se stále objevuje. Dnes jsem byl v servise HAVEX na diagnostice a tam diagnostikovaly bohatou směs na lambdě za katalyzátorem . Mám plynovou řídící jednotku STAG 4 . Mechanik tvrdí,že vše ohledně plynu je vpořádku ale že se nemůže vejít do limitu mezi přední a zadní lambdou. Je-li možné tuto závadu nějak odstranit tak bych byl rád,protože jinak vše funguje k mé spokojenosti. Děkuji.
24.4.2012 13:52:18
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Kontrolka porucha motoru.
Dobrý den pane Mirku. Doporučuji provést novou autokalibraci. V mapě upravit bohatost-chudost směsi podle pomalých korekcí OBD. S pozdravem Ing.Pataky - technik

21.4.2012 8:57:02
Jméno: Tomáš Chrenko Předmět: Změna v techničáku
Dobrý den, včera mi byl namontován system LPG Stag4, mám Citroen C4, v dokumentaci na změnu v technickém průkazu jsem přišel tedy přijdu po změně o jedno místo k sezení. Nevíte důvod proč se toto musí měnit, bylo mi řečeno kvůli 5kg že to nejde udělat na standardních 5 míst. Přijít o jedno místo si myslim je docela nefér, nevidím důvod proč by tam nemohlo být pět míst normálně. Děkuji
23.4.2012 7:38:28
Jméno: Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět: RE: Změna v techničáku
Dobrý den.Zavolejte na 606 616 986. R.Apfelthaler - legislativa

<5x<   <<     <1> || <212>  <213>  <214>  <215>  <216> ||  <265>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací