Diskuzní fórum LPG/CNG
19.8.2011 18:25:03
Jméno:
Radek D. Předmět:
LPG v corolle E11Dobrý den, zakoupil jsem automobil toyota corolla E11 1,4 16v 63kw kod motoru 4E-FE. Problém při studeném motoru - kolísají otáčky od 200-1100ot a občas se stane, že motor "chcípne". Při provozní teplotě když za jízdy vyřadím, otáčky klesnou až k 200ot a někdy "chcípne" - ve městě dosti nepříjemné. Mám se obávát velkých ivestic? Popř. zvládla by to vaše firma dát do pořádku?
Děkuji za odpověd
22.8.2011 7:40:22
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG v corolle E11Dobrý den pane Radek. Je nutná diagnostika závady. Tu jsme schopni provést jen v případě, že ve vozidle máte zařízení které naše firma montuje.
17.8.2011 22:35:06
Jméno:
Klíma Jiří Předmět:
přeprogramování systému Stag Dobrý den. Zaujala mě možnost přeprogramovat systém Stag 4 na Stag 4 plus. Je také možno přeprogramovat Stag 300 na Stag 300 plus popřípadě Stag 300 Premium? Pokud ano, tak za jakých okolností? Děkuji
22.8.2011 7:37:05
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: přeprogramování systému Stag Dobrý den pane Klíma. STAG 300 je dvojího provedení. Původní (cca do roku výroby 2006 s možností programování přes prg. 1.14.1.0 ) upgrade možné není. Ostatní lze optimalizovat na ISA2. Stag 300 Plus a STAG 300 Premium jsou už automaticky z výroby připraveny na program 7.1.0.35
11.8.2011 20:29:27
Jméno:
ROMAN Předmět:
Fiat Multipla BluPowerMam Fiat Multipla Blu Power (GAS)CNG jak jsem zjistil.Chybi me nadrz ktera byla odmontovana a auto je ted nepojizdne.Prosim kolik by stalo sprovozneni.Je to original Fiat Multipla jenom na (gas)CNG.Dekuji za odpoved.Roman.
12.8.2011 6:57:10
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Fiat Multipla BluPowerDobrý den.Nemáme program na originální zařízení Fiatu Multipla. Ing.Pataky - technik
10.8.2011 23:25:29
Jméno:
Waclav Předmět:
tsiDobrý den, vlastním dvě škody s motory tsi (1,2 a 1,4) a rád bych se zeptal,v jaké fázi je nyní přestavba na lpg pro tyto přímovstřikové motory a zda je nutné také aplikovat přípravek Flash Lube? Děkuji za odpověď.
11.8.2011 7:30:27
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: tsiDobrý den.Lze provést zástavbu do následujících typů: 1,2T motorkod CBZB 77kW manual, CBZA 63kW manual, 1.4T CAXA 90kW manual, CAXB manual, CAXC manual, BLG 125 kW, aut+man. CAVA 110 kW man., CAVD 115 kW man. Cena zástavby se pohybuje od 40.000 do 45.000 Kč včetně DPH. Flash Lube není nutný. Některé typy jsou na objednávku s kaucí 5000 Kč. Zástavba trvá 2 dny.
6.11.2011 22:08:22
Jméno:
Pavel Vondrášek Předmět:
FocusDobrý den,
plánuji nákup Fordu Focus rv 2010 nebo 2011 a budu ho chtít přestavět na LPG. Ale nevím jaký by měl mít motor, aby přestavět šel. Níže jste mi odpověděl, že ecoboost to být nemůže. Nevíte tedy jaký motor mám shánět? S pozdravem PV
7.8.2011 11:59:29
Jméno:
Ladislav Předmět:
STAG 4 - Fiat SedičiDobrý den.
Mám od Vašeho smluvního partnera nově (1 500km) namontováno zařízení STAG 4 do vozidla Fiat Sediči 1,6, 4X4, typ motoru M16A . Na signalizaci stavu naplnění nádrže nesvítí červená kontrolka rezervy. Údajně je funkční nastavení všech diod tohoto zařízení problematické a zbytečné? Dále mám dotaz na spotřebu. Stálé trasy které já jezdím (většinou meziměsto) se spotřebou 7,3 l benzin, je v LPG mezi 9-10 l. Není to na sekvenční vstřikování trochu moc, jde doladit např.bohatost směsi? Jsou k tomu vybaveni i Vaši smluvní partneři? Až na tu spotřebu s funkčností zatím spokojenost. Použité komponenty: reduktor TOMASETTO ALASKA, nádrž GZWM D650/50L, vstřiky VATEK. Jaký je rozdíl mezi STAG 4 a STAG 4 plus? Děkuji za odpověď.
7.8.2011 13:34:32
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: STAG 4 - Fiat Sediči
Dobrý den pane Ladislave. Nedomívám se, že funkční nastavení diod pro měření hladiny bylo problematické.Prostě se musí v programu zvolit správné čidlo naklibrovat napětí jednotlivých diod. Ukazatel stavu hladiny se skutečně musí brát jako informativní. Vyšší spotřeba může mít několik příčin. Od starých svíček, kabelů a cívek počínaje, až po nesprávnou volbu velikosti trysek a programování. Bez diagnostiky nemohu více poradit.Rozdíl mezi STAG 4 a STAG 4 Plus najdete ZDE. S pozdravem Ing.Pataky - technik
6.8.2011 17:52:11
Jméno:
Michal Předmět:
Montáž LPGDobrý den, mám Peugeot 5008 1,6 THP 115 kw, 7 míst. Rád bych se zeptal zda je možné nádrže LPG namontovat pod vozidlo nebo v případě zájmu o montáž LPG přišel o 6. a 7. místo ve vozidle? Dost často právě tyto místa využívám a nerad bch o ně přišel. Dále bych se rád zeptal jakou max. velkou nádrž LPG mohu do takového vozu namontovat, když už bych musel sedačky demontovat. Někde jsem totiž viděl i nádrže umístěné pod vozidlem a nevím za jakých podmínek to bylo a zda se nejednalo o dražší systém CNG. ěkuji.
6.8.2011 19:03:46
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Montáž LPGDobrý den pane Michale.Do vozidla Peugeot 5008 1,6 THP 115 kw jsme zástavbu zařízení CNG ještě neprovedli.V každém případě je třeba si uvědomit, že CNG nádrže mají podle velikosti různě velkou hmotnost a k úbytku místa na sezení může dojít. V žádném případě nelze nádrže CNG které máme k dispozici instalovat pod vozidlo.Ideální by bylo, kdyby jste nás se svým vozidlem navštívil. V předmětu píšete montáž LPG ale v závěru vašeho dotazu píšete CNG. Co platí? S pozdravem Ing.Pataky - technik
6.8.2011 12:09:59
Jméno:
Pavel Ryšavý Předmět:
úprava Stag-4dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli má smysl přeprogramovat Stag-4 na Stag-4plus a co by se touto úpravou zlepšilo při provozu mého vozu Mercedes 200E r.v.1995.LPGmám namontované1rok. Děkuji za odpověd´
6.8.2011 18:50:27
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: úprava Stag-4Dobrý den pane Ryšavý. Pokud vám zařízení STAG 4 slouží dobře tzn. máte uspokojivou spotřebu, nezaznamenáváte pokles výkonu, nerosvěcuje se vám kontrolka Check-Engine a máte dobré emisní hodnoty, tak nic. S pozdravem Ing.Pataky - technik
5.8.2011 20:01:01
Jméno:
Peter Schwarz Předmět:
Stag-4 versus Stag-4 plusDobrý podvečer,
chci se ješte zeptat zda dokážete z řídící jednotky Stag-4 po softwarové úpravě získat novší Stag-4 plus.... nebo se to netýka jenom softwaru a i samotné "krabičky" Stag-4 a Stag-4 plus jsou odlišné ?
Děkuji za odpověď.
5.8.2011 22:51:24
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Stag-4 versus Stag-4 plusDobrý večer pane Schwarz. Ano, dokážeme "nalít" starou řídící jednotku STAG 4 na upgradovanou verzi STAG 4 Plus.Upgrade, nastavení nových parametrů, autokalibrace, naprogramování statického a dynamického režimu, doladění pomoci testeru OBD na pomalé a rychlé korekce stojí 1000 Kč.S pozdravem Ing.Pataky - technik
5.8.2011 11:52:42
Jméno:
Peter Schwarz Předmět:
Uplatnění reklamaceDobrý den,
chci se zepat, zda lze uplatniť reklamaci na montáž LPG u kohokoliv v celé síťí vaších smluvných partnerů,nebo pouze u té firmy, která montáž provedla? A co v případě,kdyby firma v mezidobí zanikla?
5.8.2011 14:23:10
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Uplatnění reklamaceDobrý den pane Schwarz. Reklamace na montáž lze uplatnit pouze u firmy, kde byla zástavba zařízení LPG provedena. Za témeř 20-ti letého působení naši firmy, žádný náš partner neukončil svoji činnost náhle, bez předchozího upozornění. Zánik jakékoli firmy, a tedy nejen montážních firem LPG, je z hlediska reklamací jistě nepříjemným faktem pro zákazníky. Tyto situace posuzujeme individuelně. S pozdravem Ing.Pataky - technik
5.8.2011 10:11:03
Jméno:
Roman Předmět:
Fiat Multipla BluPowerDekuji za odpoved,musim se obednat nebo muzu prijet s autem rovnou.
5.8.2011 11:38:14
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Fiat Multipla BluPowerMusíte se objednat.
4.8.2011 20:48:08
Jméno:
Roman Předmět:
Fiat Multipla BluePowerDobry den.Koupil jsem Fiat Multipla BluePower Original v technicaku GAS.Auto je nepojizdne,byla tam odmontovana nadrz nebo nevim co jeste.Je moznost to dat u Vas dohromady,a kolik by to asi stalo +-.Dekuji za odpoved.
4.8.2011 21:19:07
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Fiat Multipla BluePowerDobrý večer pane Romane. Váš popis GAS v technickém průkazu není pro mě dostatečný pro identifikaci typu zařízení.Navštívte nás i s vozidlem po 8.8.2011 S pozdravem Ing.Pataky -technik
4.8.2011 17:34:13
Jméno:
Roman Předmět:
Flash Lube-montážDobrý den, prosím o radu, kam zapojit Flash Lube do Opel Astra G 1.8, když nechci vrtat do sání, kvůli možným šponám napadaných do motoru. Lze ho napojit třeba na nějakou hadičku podtlaku směřující těsně pod škrtící klapku? Řozřízl bych jí a pomocí T-éčka bych ho tam napojil.Díky za odpověď.
4.8.2011 21:21:46
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Flash Lube-montážDobrý večer pane Romane.Instalaci Flash Lube svěřte odborné firmě. Nedoporučuji vámi navrhovane řešení.S pozdravem Ing.Pataky - technik
4.8.2011 15:43:13
Jméno:
Ján Mihalov Předmět:
palubná doskaDobrý deň, vlastním Š-Fabia 1.4 50kW MPI r.v.2OO2,mám namontovaný LPG system ENERGAS FAB-01, najazdené na LPG asi 120000km celkovo 170000 km.Pred niekoľkými týždňami sa mi objavila porucha charakterizovaná nasledovne: Počas jazdy,(štart, prepnutie plynu, výkon atď. všetko v norme) ,po čase t.j. 10 až 50 km na palubnej doske zakmitajú ručičky otáčkomera,rýchlomera,kontrolky sa rozsvietia ako pri prvej polohe spínacej skrinky, niekedy vypadne čas na palubných hodinách a vypadne hodnota malých kilometrov.Motor beží v celku normálne.Po vypnutí motora a opetovnom naštartovaní tento normálne prepne na plyn,malé kilometre a čas bežia od nuly spravidla svieti kontrolka airbagu. Táto porucha sa prejavuje iba, to podotýkam pri režime na LPG.Na benzín som od objavenia poruchy najazdil asi 3000km bez poruchy.Poruchu sa snažili opraviť autorizované servisy.Benzínový system OK, LPG system OK a ja jazdím na benzín.Skúste mi poradiť,servisy strácajú fantáziu. Predom ďakujem za odpoveď.
4.8.2011 16:10:46
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: palubná doskaPředpokládám závadu v elektrické soustavě zapojení LPG.Systém ENERGAS neznám. Pokud byla montáž v Nižná Myšľa, tak by se mohlo jednat o některý z produktů Landi Renzo. Bez diagnostiky se neodvažuji cokoli poradit. S pozdravem Ing.Pataky - technik
4.8.2011 14:03:29
Jméno:
Peter Schwarz Předmět:
Kapacita nádrže a LPGDobrý den,
Instalaci jsem si nechal provést u Vámi doporuč.smluvního partnera fy.Knopp Ostravě. System Stag 4- plus, Valtek T30, Toroidní nádrž 50l, typ multiventilu nevím.., Po nájezdu prvních 500km jse objevíly mnou uváděné fakta(vysoká spotřeba 42L/280km-na benzím jezdím 8l/100km, nejde do 50L nádrže dostat víc než 32L i když při prvním tankování p.Knopp natankoval 42L...), dnes jsem byl na první doladění, šlo ale o PC doladění ŘD LPG...očekávam zlepšení spotřeby, ale nejsem si jist, zda se dá očekávat to, že do nádrže dostanu plus mínus 80% kapacity nádrže t.j. kolem 40L.Tankoval jsem i na stanici kde známy dostane do 45L nádrže 37 L, ale výsledek stejný.Děkuji za názor.
4.8.2011 16:05:18
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Kapacita nádrže a LPGBeru na vědomí. Ing.Pataky - technik
4.8.2011 9:31:08
Jméno:
Lukáš Předmět:
OPEL OMEGA 2,2 16VDobrý den
chtěl bych se zeptat kolk by stála přestavba vozu OPEL OMEGA 2,2 16V na LPG,a jaký je cenový rozdíl mezi toroidní a válcovou nádrží.
Děkuji za odpověd.
4.8.2011 9:58:53
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: OPEL OMEGA 2,2 16VDobrý den pane Lukáši.Přesto,že má vaše vozidlo 4 válce, patří jeho přestavba časově a technicky k těm náročnějším. Cena zástavby je 28.000 Kč včetně DPH, bez rozdílu druhu nádrže.S pozdravem Ing.Pataky - technik
Přidat záznam