Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG

+ Nový dotaz

<5x<   <<     <1> || <254>  <255>  <256>  <257>  <258> ||  <265>     >>   >5x>  

30.1.2011 10:51:01
Jméno: K.Novák Předmět: Fiat Stillo
Dobrý den. Nedávno jsem se u Vás informoval na přestavbu vozidla Fiat Stillo, 1.4 benzín, 74kW, r. v. 2005. 6-kvalt. Nyní mi bylo doporučeno jednou z Vašich partnerských firem do tohoto vozu instalovat systém AC Stag (vícebodový střik). Prosím Vás o doporučení či nedoporučení tohoto systému AC Stag do tohoto vozidla, popřípadě Váš názor jaký systém by byl nejvhodnější instalovat. Na AC Stag jsem již slyšel dost negativních referencí. (poruchovost, vysoká spotřeba až o 25%) Předem moc děkuji za odpověd. S pozdravem K.Novák
31.1.2011 7:43:55
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Fiat Stillo
Dobrý den pane Novák. Patrně jste si nevšiml a tím ani nepřečetl moji odpověď na Váš první dotaz ze dne 26.01.2011, 12:50:06 (zarolujte 7 dotazů nazpět !) jinak byste se neptal opět na to samé. Pokud se zmiňujete o „dost negativních referencích“ na STAG (Ac.A.S. je výrobní firma-to jen tak pro upřesnění..), na poruchovost, vysokou spotřebu až o 25%, tak to prosím konkretizujte: od montážní firmy, od souseda, nebo jen tak jste to vyčetl z nějakého fóra? Naše zkušenosti, zkušenosti zákazníků a nakonec i odezvy z našeho fóra, mluví o opaku. Systémy STAG, jsou v současné době nejvíce montovaným zařízením v ČR. Nárůst spotřeby se pohybuje v rozmezí 10-15% podle stáří vozidla a technického stavu motoru. Poruchovost je minimální, skoro žádná.( Na 1000 zařízení 1-2 součástky). S pozdravem Ing.Pataky - technik

28.1.2011 16:04:04
Jméno: Petr Kozlovský Předmět: Citroen Berlingo 1,4i
Dobrý den, vlastním vůz Citroen Berlingo 1,4i, 55kW, 75k, r.v. 2009 (nejedná se ale o nejnovější model) a uvažuji o jeho přestavbě na LPG.Chci se Vás zeptat, jestli je přestavba u tohoto vozu vzhledem k jeho nižšímu výkonu vhodná (četl jsem, že při provozu na LPG se výkon motoru mírně sníží), a zda nemáte od svých zákazníků zkušenosti s následným provozem tohoto vozidla na LPG ( opotřebování ventilů, sedel ventilů apod.). Děkuji za odpověď! Petr Kozlovský
31.1.2011 7:24:32
Jméno: Autogasd Centrum Předmět: RE: Citroen Berlingo 1,4i

Dobrý den pane Kozlovský. Máme zkušenosti z desítek montáží Vašeho typu vozidla. S vícebodovým sekvenčním vstřikováním je pokles výkonu tak nepatrný, že ho běžný uživatel vůbec nepozná. Opotřebování sedel ventilů na LPG, odpovídá opotřebování na benzín. Není nutné přimazávání. Na přání zákazníků montujeme zařízení VAP Saver za 1500 Kč včetně DPH. O přimazávání se více dozvíte ZDE. S pozdravem Ing.Pataky - technik

28.1.2011 8:37:18
Jméno: Telková Předmět: seštelování LPG
dobrý den, chtěla bych si koupit automobil Opel Sintra 2.2 v s LPG. Pán píše, že auto bude potřebovat seřídit LPG a vyměnit hadičku od vody. Mohu se zeptat o jakou částku se tak bude jednat. Nic víc k tomu nenapsal. Takže nevím co to přesně dělá, nebo nedělá ale auto je prý plně pojízdné. Velice děkuji za odpověď Telková
28.1.2011 9:42:05
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: seštelování LPG
Dobrý den pani Telková. Nevím co myslel prodávající pod pojmem seřídit. Pokud je vozidlo plně pojízdné, není co seřizovat. Před koupí si vyzkoušejte jízdu na plyn v normálním provozu i při prudkých akceleracích. Jak se chová motor při zastavení na křižovatce, jestli "nechcípá" a pod. Pouze takto zjistíte stav plynového zařízení. Chtějte po prodávajícím "Přílohu k TP" kde je zaznamenaná montážní firma LPG, homologace dílů atd. Podle typu zařízení by výměna hadičky včetně seřízení neměla trvat déle než 2-3 hodiny. Hadička stojí řádově několik desítek korun a počítejte hodinovou práci provádějící montážní firmy. S pozdravem Ing. Pataky - technik

27.1.2011 9:57:53
Jméno: Wimmer Předmět: Přestavba Toyota LC
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda doporučíte přestavbu na LPG u vozu Toyota Land Cruiser 100 4,7 benzin 175kw, r.v. 2003 najeto cca 180 000km. Pokud ano tak na jaký systém a případnou cenu přestavby. Přiznám se, nemáme příliš dobrou zkušenost s přestavbou na LPG u Favorita tuším systém Lovato? cca 15let zpět (nestartovalo, náhlá ztráta výkonu, až zastavení auta, nedrželo otáčky atd...prostě na ho.. tedy na nic). Díky za radu.
27.1.2011 10:52:23
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Přestavba Toyota LC

Dobrý den pane Wimmer. Chápu Vaše dilema po osobní špatné zkušenosti s Favoritem. Musíte si ale uvědomit, že nelzet srovnávat nesrovnatelné. Starý Favorit s 15 let starým zařízením (i když i ten měl fungovat!) a dnešní moderní systémy vícebodového sekvenčního vstřikování. Z technického hlediska nic nebrání zástavbě zařízení alternativního pohonu LPG do Vašeho vozidla. Minimální ztráta výkonu, laicky nepoznatelná, navýšení spotřeby oproti benzínu jen o cca 10-15 %, autoadaptivita (přizpůsobení se aktuálnímu stavu motoru) a dlouhotrvající rozdíl v ceně pohonných hmot, jednoznačně mluví pro montáž LPG. Výše vyjmenované klady ale nesplňují všechny systémy. Proto buďte opatrný ve výběru zařízení a montážní firmy. My Vám můžeme nabídnout montáž zařízení firmy Ac.A.S. za cenu 40.000 Kč včetně DPH, eventuelně zařízení firmy Landi Renzo za 45.000 Kč. Rozdílná cena je dána geografickým umístěním výrobců. Obě zařízení fungují spolehlivě, máme za sebou několik desítek montáží a spokojených zákazníků. Za určitých podmínek lze získat výraznou slevu, informujte se proto na čísle 606 616 986 (p.Apfelthaler-legislativa) S pozdravem Ing.Pataky - technik

27.1.2011 8:15:30
Jméno: Tomáš Předmět: Alfa romeo 147
Dobrý den. Rád bych se informoval ohledně ceny na vůz Alfa Romeo TS 147 88KW. Zajímala by mě cena a zda by jste doporučil tuto přestavbu a zda je nutné "přimazávání" pro ochranu ventilů. A zda nevíte jak velká lze instalovat toroidní nádrž a doba přestavby. Děkuji mnohokrát za odpověď. Tomáš Havlíček
27.1.2011 9:25:09
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Alfa romeo 147
Dobrý den pane Havlíček. Zástavba zařízení LPG stojí 28.000 Kč včetně DPH. Za určitých podmínek lze získat výraznou slevu. Zavolejte a informujte se na čísle 606 616 986 (p.Apfelthaler-legislativa). Přimazávání není nutné, je to na rozhodnutí zákazníka. Cena přimazávání je 1500 Kč včetně DPH. lze instalovat toroidní nádrž o objemu cca 50 litrů a montáž trvá jeden pracovní den. S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.1.2011 21:19:04
Jméno: Tomáš Krpec Předmět: Dotaz na sepnutí lpg
Dobrý den, v září jsem si nechal dělat u firmy Autogas Opava přestavbu na plyn, vlastním Octavii 1,6 75 kW, mám nový typ magic 2, při mrazech se mi lpg zapíná po cca 5km, a to už mám po seštelování plynu, kolikrát je už teplota motoru vyšší než 30 stupňů a pořád to jede na benzín, ale nakonec to sepne, ale až po dlouhé době, co s tím? díky
26.1.2011 21:58:23
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz na sepnutí lpg
Dobrý večer pane Krpec. Nejste jediný se stížnosti na fungování systému Magic2. Bohužel, přesto že Autogas Opava je náš smluvní partner, montuje i konkurenční zařízení (to je zcela v pořádku), ale mi toto zařízení nemontujeme, nemáme program a interface kabel na připojení. Mohu tedy poradit pouze obecně: Závada může být v nesprávném výběru druhu čidla snímání teploty vody ( ve špatném nastavení teploty pro přepnutí v programu), nebo velkou vzdáleností čidla vody od chladící - pro reduktor topící) soustavy motoru. Neznám mechanické uspořádání tohoto systému, a tak nevím kde se čidlo nachází (na rediuktoru nebo externě v hadici ?) . S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.1.2011 18:22:29
Jméno: L. Sodomka Předmět: Závady u Opel Astra
Dobrý den, Mám vůz Opel Astra F KOMBI 1,6, 55kW, r.v. 1997 a vloni v březnu jsem si jej nechat přestavět na LPG (cena cca 18tis Kč) u Vašeho smluvního partnera v Hlinsku. Po počáteční spokojenosti, kdy auto jelo bez problému a přišlo mi, že i lépe než na benzín, se začaly objevovat následující závady: - při vyřazení rychlosti a jízdě na neutrál docházelo k poklesu otáček až k úplnému zhasnutí motoru - po zastavení a vypnutí motoru a následně při opětovném startování např. po 5-10 minutách byl problém s nastartováním. Auto nechtělo chytnout - musel se prošlápnout plynový pedál. Poté měl motor tendenci opět zhasnout a pokud se nepřidaly otáčky sešlápnutím plynového pedálu, aby se přepnul pohon na plyn, tak ke zhasnutí motoru došlo. - při kontrole emisí byly hodnoty při pohonu na plyn vysoce nad limit (hodně uhlovodíků) Zajímavé bylo, že tyto závady se objevovaly při venkovních teplotách 20 stupňů a vyšších. Po konzultaci s technikem se snažil upravit řídící jednotku, odpojil hadici sání, avšak závady přetrvávaly. Rozhodl se proto vyměnit reduktor. Četnost těchto závad se o něco snížila, ale zcela nevymizely. Vyměnil jsem tedy ještě svíčky, ale ni to nebylo uspokojivým řešením. Problémy ustaly až na podzim s poklesem venkovních teplot. Jediné, co stále přetrvává, je zápach plynu z ventilace, pokud se zastaví na křižovatce atd.. Zápach byl intenzivnější při vyšších teplotách. Technik měřil přístrojem únik plynu, nicméně nic neodhalil, jen konstatoval, že se to dostává odněkud ze sání motoru. Nedokázal mi ale pomoci. Chtěl bych se zeptat, kde by mohla být příčina těchto problému. Dále nabízíte přimazávání ventilů motoru. Zajímalo by mě, zda je to u tohoto typu motoru nutné. Občas dávám na promazání ventilů do benzínu aditiva. Předem Vám děkuji za odpověď.
26.1.2011 21:39:34
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Závady u Opel Astra

Dobrý večer pane Sodomka. Uvedl jste několik závad které vzájemně nemůžou souviset. Pokles otáček po vyřazení a následně zhasnutí motoru může být způsobeno z více příčin.(nutná diagnostika). Špatné startování vyvolává otázku, jestli nestartujete na dvojí směs. (zbytky plynu a při startu i benzín). Zvýšené emisní hodnoty vypovídají o nesprávném nastavení řídící jednotky plynu.Změny vlivem venkovní teploty mohou být způsobeny špatným umístěním čidla, nebo nesprávným výběrem v parametrech programování.Zápach plynu může být zapříčiněn netěsností sacího potrubí. Firma Opel, zatím jako jediná doporučuje přimazávání do svých vozidel.Bohužel neuvádíte jaké zařízení náš partner do vašeho vozidla instaloval. Podle ceny za montáž, jak uvádíte cca 18.000 Kč to bude nějaká "klasika". V každém případě se obraťte na naši montážní firmu v Hlinsku, ať nás kontaktují pro doplňkovou pomoc. Věřím, že Vaše problémy s vozidlem společně vyřešíme. S pozdravem Ing.Pataky - technik.

26.1.2011 11:56:19
Jméno: K. Novák Předmět: Fiat Stillo
Dobrý den, vzhledem k vynikajícím referencím o Vaší firmě a Vaší práci se obracím na Vás s dotazem na přestavbu vozidla na LPG. Jedná se o Fiat Stillo, 1.4 benzín, 74 kW, r.v. 2005, 6-kvalt. Prosím o cenu s nádrží místo rezervi a popřípadě zkušenosti a spotřebu LPG u tohoto vozu. Předem děkuji K. Novák Cheb
26.1.2011 12:50:06
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Fiat Stillo

Dobrý den pane Novák. Velice nás těší, že se na nás obracíte na základě kladných referencí o naši firmě. Do Vašeho vozidla doporučuji vícebodové sekvenční vstřikování Stag, programově vybavené autoadaptivitou ( on-line přizpůsobení řídící jednotky plynu změnám snímaných dat vlivem provozu a stárnutí motoru), a s možností nastavení směsi v dynamickém režimu (obohacení a ochuzení směsi v celém rozsahu otáček). V současné době se jedná o jedno z nejmodernějších zařízení. Při správném nastavení má vysokou stabilitu, je bezporuchový a zabezpečuje nejoptimálnější přípravu směsi LPG-vzduch. Co do výkonu a spotřeby je téměř identický provozu na benzín. Přestavba (přesněji zástavba) stojí s toroidní nádrží o objemu 53 litrů (místo rezervy) 28.500 Kč včetně DPH. Využijte možnosti, že za určitých podmínek lze získat výraznou slevu. Více se dozvíte na čísle 606 616 986 od našeho legislativního pracovníka, pana Apfelthalera. Spotřebu LPG ovlivňuje do značné míry správné nastavení systému pomoci odpovídající diagnostiky. Bohužel, mnoho montážních firem se spoléhá pouze na programové naladění zařízení dané v základu programu. Nutno si ale uvědomit, že se jedná o unifikovaný program, který se pouze v malé míře přizpůsobuje momentálnímu stavu vozidla-motoru. Proto, každé programování provádíme výhradně za provozu, v zátěži a snažíme se vyvolat standardní i nestandardní jízdní chování řidičů. Tak by se měla spotřeba navýšit pouze o cca 10 % navíc oproti benzínu. S pozdravem Ing.Pataky - technik

26.1.2011 8:55:45
Jméno: Václav Koláček Předmět: Grand cherokee 4,7
děkuji Vám za vyčerpávající odpověď, určitě se ozvu a domluvíme se na montáži u některého z vašich partnerských servisů. s pozdravem Václav Koláček
26.1.2011 10:36:52
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Grand cherokee 4,7
Budeme se těšit na spolupráci. Ing.Pataky

25.1.2011 20:52:25
Jméno: Václav Koláček Předmět: Grand Cherokee 4,7
Dobrý den, rozhoduji se k přestavbě na LPG, Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 258PS, rok 2002. Mám nabídky na sekvenční vstřikování, pokaždé jiný systém, Elpigaz (bezúdržbová lišta AEB, dále STAG 300-8(vstřikovače Valtek 34), a nakonec BRC. Který systém-výrobce je podle Vás nejvhodnější,i nějaký jiný než jsem uvedl, případně jestli by jste mi mohl doporučit firmu na přestavbu Přerov,Olomouc,Zlín a okolí.Nejde mi až tak o cenu ale aby to fungovalo na 100%. Jsou mezi různými výrobci rozdíly ve spotřebě plynu nebo je to +-stejné? Děkuji moc za odpověď.
25.1.2011 20:53:38
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Grand Cherokee 4,7
Dobrý den pane Koláček. V první řadě Vám děkujeme za projevenou důvěru tím, že jste pro konečné rozhodnutí vybral doporučení našeho fóra. Považujeme to za ocenění našeho poradenství, vycházejících z téměř 20ti letých zkušeností v oblasti přestaveb (přesněji zástaveb) alternativního pohonu LPG. Pokusím se zcela nestranně porovnat dva Vámi zmiňované systémy, kterých jsme výhradními dovozci a akreditovanými prodejci pro Českou Republiku. O firmě Elpigaz, se tedy vyjadřovat nebudu. Tak předně, je nutné si uvědomit, že systémy sekvenčního vstřikování jsou až na malé výjimky velice podobné u všech výrobců. Princip spočívá ve čtení vstřikovacích časů generovaných řídící jednotkou benzínu na základě odezvy od lambda sondy (sond). /bohatá směs – zkracování, chudá směs – prodlužování času vstřiků/ Tyto impulzy jsou nesnímány do řídící jednotky plynu a s dalšími vstupy jako jsou otáčky, podtlak sání, teplota vody a další, vygeneruje algoritmus programu řídící impulzy pro vstřikovače plynu. Ty by měli zabezpečit takovou směs LPG a vzduchu, aby splňovali podobné složení bohatosti/chudosti směsi jako benzín-vzduch. Dá se tedy zjednodušeně říci, že rozdíly najdete zejména v technickém provedení zařízení a v komfortu jednotlivých systémů. Italská firma BRC je pro veřejnost snad nejznámější firmou v této oblasti. Jejich zařízení a systémy patří mezi velice kvalitní a uznávané zařízení. Jsou velice erudované a dá se říci, že co do programování - až přehnaně složité. Z toho pak vyplývá, že pokud se vyskytne problém, je málo firem v republice které Vám kdykoli, ale hlavně kdekoli pomůžou. Vámi zmiňovaný programový systém STAG (300, 300+, 300 Premium) od firmy Ac.A.S. je velice progresivní, uživatelsky příjemný a v současné době nejmodernější. Spojuje v sobě prvky autoadaptivity (tzn. automaticky se přizpůsobuje snímaným měnícím se hodnotám impulzů, které vlivem stárnutí motoru pochopitelně nastávají STAG 300), umožňuje nastavení dynamického režimu ( nastavení časů vstřiků podle otáček a zátěže motoru STAG 300 +), on-line plnění emisních norem na základě odezvy korekcí řídící jednotky benzínu z konektoru OBD –STAG 300 Premium). Kde tedy hledat rozdíly dál? Velkou roli hraje hardwarové provedení prvků jednotlivých výrobců. Zejména se jedná o vstřikovače, stabilitu řídící jednotky, reduktory a snímače. Zde je ale nutné si uvědomit dnešní globalizaci Evropy - výrobců. Stejné vstřikovače, čidla, konektory a reduktory používá více výrobců do svých zařízení. Přikláním se tedy k názoru, že pro uživatele je nejvhodnější takové zařízení, které spolehlivě funguje, je bezůdržbové, má jednoduché ovládání, kdekoli nouzově opravitelné a seřiditelné a v konečném důsledku i cenové přijatelné. V okolí Přerova, Olomouce i Zlína máme několik námi akreditovaných partnerů (www.lpg-autogascentrum.cz /partnerská síť/ ), ale pokud mi zavoláte na 602 518 625, doporučím Vám konkrétní firmu. Obecně lze říci, že navýšení spotřeby při provozu na LPG je cca o 10-15% vyšší oproti benzínu, v závislosti na typu zařízení. Ale není výrazných rozdílů mezi výrobci. Snad Vám mé informace pomohli pro usnadnění rozhodování. S pozdravem Ing.Pataky - technik

25.1.2011 20:23:33
Jméno: Václav Předmět: Ford
Dobrý den, máme zakoupené vozidlo Ford Focus r.v. 2005 1.6 16V . Vozidlo má pohon BA 95+LPG systém ZAVOLI. Když chceme jet na plyn, ukazatel plynu začne rychle blikat aozve se zvukový signál a přepne se na benzin. Chci se zeptat jestli by bylo možné udělat servis nebo revizi a jestli se musíme objednat. Děkuji za odpověď Václav Žalud
25.1.2011 21:13:12
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Ford

Dobrý den pane Václav. Nejsme zástupci firmy Zavoli a proto nevlastníme program a intergface kabel pro nastavení parametrů ukazatele množství hladiny plynu v nádrži. Rád bych Vám poradil, ale není mi známý zástupce této firmy v ČR. Informovat se ale můžete u našeho smluvního partnera v Prostějově firmy Fedor Auto. S pozdravem Ing.Pataky - technik

24.1.2011 19:28:17
Jméno: Miloš Předmět: Flash Lube
Dobrý den, nedávno jsem si nechal u Vašeho autorizovaného partnera namontovat systém přimazávání ventilů Flash Lube. S jejich profesionálním přístupem jsem byl velmi spokojen, stejně jako s jimi provedenou prací (Fedor Auto Prostějov). Zde, na Vašich stránkách je psáno, že u silnějších motorů (myslím nad 80 kW) je doporučeno dávkování na volnoběh 12 kapek za minutu (kapka co 5 sekund). V mém případě se jedná o automobil VW Passat s motorem 1,8 20V o výkonu 92 kW. Montážník mi řekl, že u motorů koncernu VW stačí pouze 4-5 kapek za minutu... Je to skutečně tak, nebo je lépe těch zmiňovaných 12 kapek? Když už to tam mám, tak aby to fungovalo tak, jak má. A ještě se chci zeptat, jestli je nějak odzkoušeno, že se dostane stejné intenzity mazání všem válcům. Nebo je to na náhodě, do kterého válce se kapka zrovna "vcucne"? Děkuji za odpověď i Vaše užitečné fórum. S pozdravem Miloš
25.1.2011 7:57:11
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Flash Lube
Dobrý den pane Miloš. Těší nás, že jste byl s přístupem a provedením prací našeho partnera Fedor Auto spokojen. (Vyřídíme jim to!) Naše doporučení 10-12 kapek za minutu (průměr) vychází z doporučení výrobce zařízení a z naší praxe. Flash Lube (VAP Saver) poskytuje kvalitní promazání a ochranu ventilových sedel a navíc čistí celý prostor válce od karbonových usazenin. Malé technické odbočení: Motor vytváří v sacím potrubí vakuum. Stejné vakuum se vytváří v skleněné kontrolní trubici mazacího zařízení. Množství maziva je regulováno pomocí regulátoru průtoku maziva. Po instalaci zařízení se nastavuje rychlost odkapávání 8-10 kapek pro slabší motory a nad 15 kapek pro silnější motory. Průtok ovšem ovlivňuje i teplota a vakuum. Vakuum při běžícím motoru kolísá během jízdy a viskozita se mění v závislosti na teplotě. Toto kolísání nemá vliv na provoz, protože mazivo vytváří ochranný film s dlouhotrvajícím efektem. Rovnoměrnost promazáváni je zaručena vhodným umístěním na začátku sacího traktu (např. za klapkou) Pozn. 4-5 kapek doporučeno montážníkem firmy Fedor určitě splní svou funkci pro zákazníka s běžným provozem vozidla. Při intenzivnějším používání vozidla (nad 20tis km ročně) doporučujeme 8-10 kapek podle výrobce. Jsou to sice dvounásobné náklady, ale jsou zanedbatelné oproti opravě motoru. S pozdravem Ing.Pataky - technik

24.1.2011 14:42:19
Jméno: David Předmět: Opel Vectra C 3,2 V6
Dobrý den, chci se zeptat na přestavbu vozidla Opel Vectra C 3,2 V6, zda s tim nejsou problémy a na kolik by to celkově vyšlo. Předem díky
25.1.2011 8:17:56
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Opel Vectra C 3,2 V6
Dobrý den pane David. Přestavba vozidla Opel Vectra 3,2 patří do skupiny náročnějších přestaveb. Nelekejte se, jedná se o náročnost mechanické části montáže tzn. rozmístění a instalaci funkčních prvků. Proto taky přestavba trvá dva dny. Cena za vícebodové sekvenční vstřikování je 35tis Kč včetně DPH s toroidní nádrží. Doporučujeme instalaci přimazávání ventilových sedel VAP Saver v ceně 1500 Kč včetně DPH. Celkem tedy 36.500 Kč. Za určitých podmínek, lze získat výraznou slevu a proto se informujte na čísle 606 616 986 p. Apfelthaler - legislativní pracovník. S pozdravem Ing.Pataky - technik

23.1.2011 18:56:13
Jméno: Václav Vlasák Předmět: lpg nissan maxima
Dobrý den, chtěl bych se informovat na cenu přestavby do vozu Nissan Maxima 3.0 v6 r.v.2001 rocně najedu cca 30-45tis km. Děkuji.
24.1.2011 12:39:06
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: lpg nissan maxima

Dobrý den pane Vlasák.Pokud Vás zajímá jenom cena přestavby, tak ta je 35.000 Kč včetně DPH. Jedná se o zařízení s vícebodovým sekvenčním vstřikováním s možností toroidní nebo válcové nádrže. Přestavba trvá dva dny. Přimazávání ventilů není nutné. Za určitývh podmínek lze získat slevu na montáži. Informujte se na čísle: 606 616 986 p.Apfelthaler - legislativa. S pozdravem Ing.Pataky - technik

22.1.2011 9:50:23
Jméno: Petr Chalupský Předmět: Passat 1,8T rv. 98
Dobrý den,mam dotaz,nedavno mi v servisu Neptun Harfa měnili řídící jednotku Stag300.Asi si i možná vzpomenete,řešilo se to s Vámi.Vše funguje správně,jsem spokojený.Jen mam dotaz k měření stavu plynu.Na ukazateli jsou čtyři diody stavu plynu zelene,jedna červená.Před výměnou jsem na plnou nádrž ujel cca 400 až 450 km,i při rozsvíceném červeném světýlku a po delší době se mi i ozvala sirenka a ukazatel (samostatná dioda) po tomto zvuk. signalu začla blikat rychle.Teď mi tento zvuk. signal hlasi už při zelené poslední kontrolce,dioda začne rychle blikat.Při tankování po tomto znamení vím,že v nádrži je ještě dost plynu.Můj dotaz zni,když dioda rychle blika,jedu stále na plyn?A když dioda blika pomalu,jedu asi na benzin,že?Druhý dotaz,dá se toto v servisu přenastavit na jinou hodnotu?Např. aby zvuk. signal se ozval při posledních cca 5 litrech plynu?Děkuji za odpověď.
24.1.2011 8:57:40
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Passat 1,8T rv. 98

Dobrý den pane Chalupský. Obraťte se na firmu Neptun Harfa kde Vám ukazatel paliva nastaví správně. Možná se po výměně řídící jednotky nepřenastavili hodnoty rozsvěcování LED diod. Musíte přistavit vozidlo s plnou nádrží. S pozdravem. Ing.Pataky - technik

<5x<   <<     <1> || <254>  <255>  <256>  <257>  <258> ||  <265>     >>   >5x>  

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací