Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - cukání na lpg

5.10.2011 20:17:45
Jméno: Lukas Krondak Předmět: cukání na lpg
Zdravím, chtěl bych se zeptat na možné důvody problémů s LPG... najezdil jsem zhruba 10tis km bez problémů, po návštěvě revize motor začal cukat, při prudkém sešlápnutí plynu dojde ke snížení výkonu a k deceleraci, mechanikem mi bylo sděleno, že se jedná o problém se svíčkou či se svíčkami, prý je plyn citlivější a tak sebemenší nedostatek se projeví... na benzín auto jede výborně, po přepnutí na plyn dochází k okamžitému úpadku, po přepnutí na benzín jede zase výborně. 4 bodový sekvenční vstřik, mondeo 2.0 l 100kw, najeto 140 tis km... nějaký nápad? Děkuji a s jsem s pozdravem
6.10.2011 9:07:45
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: cukání na lpg
Dobrý den pane Krondak. Z Vašeho dotazu je evidentní, že k Vámi popisované závadě došlo po revizi zařízení LPG (jakého systému?) u montážní firmy (které?). Pokud se jednalo o běžnou bezpečnostní revizi, tedy bez zásahu do programu (jakého?) tak je nutno závadu hledat jinde. Navštivte jinou montážní firmu a nechte si udělat komplexní diagnostiku zařízení. Bez diagnostiky bych pouze hádal příčiny poklesu výkonu, cukání atd. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací