Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - P 106

17.10.2011 9:36:29
Jméno: Lukáš Předmět: P 106
Dobrý den , mám peugeot 106 1,6 16 V , rok výroby 2000 předělaného na LPG již rok a najeto cca 23 tis km. Motor měl mechanickou závadu a tak jsem se rozhodl jej vyměnit. Po výměně jede na LPG pouze na tři válce , v tahu a nad cca 2,5 tis otáček jede normálně na 4.válce. Na benzín funguje normálně na všechny válce, po spuštění na LPG chvíly krásně na 4,ale pak to "upadá" do tří. V servisu kde mi montovali LPG mi nedokázali pomoci , tak mě napadlo jestli s tímto nemáte nějakou zkušenost?? Mám systém BRC , svíčky jsme komplet vyměnili. Díky za jakoukoli odpověď.
17.10.2011 10:26:34
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: P 106
Dobrý den. Vámi popisovanou závadu na vašem typu vozidla jsme zatím nezaznamenali. Předpokládám, že máte systém sekvenčního vstřikování SQ24, Fast nebo Plug/Drive. Pro zjištění příčiny závady je důležitá informace jestli se jedná o výpadek stejného válce nebo ne. (může být vadný vstřikovač, nebo jeho napájecí modul v řídící jednotce plynu). Je třeba udělat novou kalibraci a nastavení parametrů. Zkontrolovat tlak při provozu na plyn. Musí odpovídat nominální hodnotě reduktoru. Příčin může být více. S pozdravem Ing. Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací