Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Toyota VVTi - Seřízení Stag300 plus

25.10.2011 10:12:57
Jméno: Honza Předmět: Toyota VVTi - Seřízení Stag300 plus
Dobrý den, mám po předchozim majiteli namontovaný Stag 300 plus (a vstřikovače MagicJet, reduktor Magic3) v Toyotě Avensis 1.8 VVTi 1ZZFE, r.v. 2005. Bohužel mám problém se seřízením LPG, problém je s volnoběhem na LPG a následně i na benzín (org. ECU je po jízdě na LPG pár minut mimo, než si zase upraví směs) otáčky nejsou stabilní, padají až na cca 500 rpm (měly by se držet na 750rpm). Občas se obějevuje chyba "příliš bohatá směs" hlavně při nižších otáčkách při zastavování. Auto je jinak v pořadku, pokud se restetuje a zkalibruje org. ECU na benzín neprojevuje se žádná ze závad výše, také výkon je znatelně vyšší (není to jen 5-10% proti LPG). Po následném provozu na LPG se závady objevý znovu. Nechal jsem LPG seřizovat několikrát, ale bez většího úspěchu. Mohl by jste mi poradit nějakého zkušeného plynaře a diagnostika v Brně a okolí. Zvažoval bych i případný upgrade jednotky na Stag 300 Premium s ODBII, pokud korektně pracuje s ECU od Toyoty. Kolik by stála výměna u Vás? Děkuji Honza, Brno.
26.10.2011 7:03:03
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Toyota VVTi - Seřízení Stag300 plus
Dobrý den. Navštivte firmu FEDOR Auto s.r.o.ulice: Průmyslová 4533/18nměsto: 796 01 Prostějov otevírací doba: Po - Pá: 7:00 - 20:00, So: 8:00 - 12:00 web: www.fedorauto.cz e-mail: fedorauto@fedorauto.cz telefony: 582 330 596, 608 744 487 Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací