Diskuzní fórum LPG/CNG - Přestavba LPG - Škoda Octavia
26.10.2011 20:59:10 Jméno: Radek Předmět: Přestavba LPG - Škoda Octavia Dobrý den, chtěl bych se informovat ohledně cenové relace. Mám zájem o přestavbu na pohon LPG u vozidla Škoda Octavia Combi Tour, 1.6, 75 kW, rok 2005. Zajímá mě kompletní cena s toroidní nádrží a doporučení konkrétního servisu. Jsem z Rakovnicka. Děkuji
26.10.2011 22:13:33 Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Přestavba LPG - Škoda Octavia Dobrý večer pane Radku. Cena zástavby zařízení LPG se v první řadě odvíjí od komfortu systému který je schopen pokrýt Vámi požadované parametry pro“přestavbu“ Vašeho vozidla. Lze použít tzv. standardní systém vícebodového vstřikování LPG se systémem Stag 4 Plus za cenu 24.000 Kč včetně DPH s toroidní nádrží s ukazatelem stavu paliva LPG (diody LED) Nebo se systémem Stag 300 ISA2 s inteligentním systémem adaptace (ISA) kde se vozidlo programuje individuelně na parametrech jízdy na benzín a plyn. ( plná integrace-přizpůsobení na pohon plynem za 28.000 Kč. s DPH.. Doporučuji našeho autorizovaného partnera firmu Paroha LPG v Žatci - Libočany. Viz. Partnerská síť. S pozdravem ing.Pataky - technik