Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Lovato nebo Stag?

31.10.2011 13:18:55
Jméno: Tomáš Frnka Předmět: Lovato nebo Stag?
Dobrý den,mám fábii 1.4 16V r.v. 2010,najeto asi 27500 km a chci si dát namontovat systém LPG,rozhoduji se mezi Lovatem a Stagem,jaký systém by jste mi prosím doporučil?,o Lovatu jsem našel velice málo informací,co se týká poruch apod.,ale lidi co ho mají namontované jsou vesměs spokojeni,u Stagu toho je dost napsané,ale v opačném směru poruchy vstřikovačů apod..Má Lovato proti Stagu nějakou výhodu v provozu motoru a naopak?Předem děkuji za Vaší odpověď. S pozdravem Tomáš Frnka.
31.10.2011 14:32:44
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Lovato nebo Stag?
Dobrý den pane Frnka. Zdá se, že jste se už na základě nějakých neúplných a zavádějících informací z internetu rozhodl. Jak systém Lovato Easy Smart, tak systémy STAG patří mezi nejlepší zařízení na současném trhu. Svědčí o tom převyšující procentuelní podíl oproti zbytku konkurenčních zařízení. Nic na tom nemění fakt, že se sporadicky může vyskytnout závada. To ale platí i o vstřikovačích Lovato nebo jiných. Statistický podíl montáží pro vozy Fabia 1,4 mluví ve prospěch Stagu oproti Lovatu (10:2) Jsme výhradními dovozci obou systémů, a je nám zcela jedno který typ si vyberete. Laický dovětek: Lovato je komplexní systém, s minimem nastavovacích prvků. Stag lze „ušít“ na míru. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací