Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Scénic 1,4 TCe

17.8.2010 15:23:23
Jméno: Pter Předmět: Scénic 1,4 TCe
Dobrý večer. Vážně jsem uvažoval o předělání svého vozu na pohon LPG. Vybral jsem si i montážní firmu, která mi měla montáž zhotovit. Nakonec mi ale řekli, že se do přestavby mého vozu nepustí, jelikož na můj motor není plně vyzkoušená technologie. Jedná se o motor a vůz Renault Grand Scénic 1,4 TCe. Prosím o informaci zda a jaké jsou zkušenosti s přestavbou uvedeného vozu, popřípadě prosím o kontakt na firmu s dobrými referencemi, která by přestavbu zvládla a přibližně za jakou cenu. Velmi děkuji za odpověď a případnou radu. Zdraví Petr Švec
17.8.2010 15:24:15
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Scénic 1,4 TCe
Dobrý den pane Švec. Vlastníte vozidlo zcela nové generace, do které jsme do současné doby zástavbu neprovedli. Ale nezoufejte, připomeňte se nám v měsící září, protože problematiku těchto nových motorů budeme konzultovat s dodavatelem. (v srpnu jsou v itálii dovolené)A jaký je problém? Jedná se o motor s malým obsahem ale vyšším výkonem v turbu. Nemáme ověřeno, jak by se standartní zařízení chovalo u tohoto vozidla. Systém pokus-omyl v naší firmě nepěstujeme. Vaš problém jsem konzultoval i s jednatelem firmy panem Šmídem, na kterého jste se obrátil. Děkujeme za pochopení, a v září se nám připomeňte. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací