Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Problem s LPG

14.11.2011 21:51:36
Jméno: Jakub Předmět: Problem s LPG
Vašeho partnera jsem navštěvoval v období půl roku a do teď nebyl schopný určit v čem je problém (pokaždé odpovídal tím, že je problém v autě). Poslední možnost, co jsem na motoru ještě nevyměnil, je lambda sonda. Proto se chci zeptat - podle toho co jste odepsal o funkci lambdy u plynu - je nějaká šance, že mi výměna lambdy pomůže (i v případě kdy se motor s odpojenou lambdou chová stejně jako se zapojenou)? Mockrát děkuji za odpověď a zároveň se omlouvám že vás tímto zatěžuji. S pozdravem Machoň.
15.11.2011 7:31:22
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Problem s LPG
Dobrý den pane Machoň. Ještě jednou zdůrazňuji, že systém Blitz je založený a závislý na hodnotě výstupu z lambda sondy. V případě vadné sondy se řídící jednotka benzínu nastaví na střední hodnotu a vozidlo je v základu schopno provozu na benzín. Systém Blitz ale bez odezvy od sondy není schopen regulovat. Tím nevylučui další možné závady na zařízení LPG, ale bez diagnostiky je nemohu identifikovat. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací