29.11.2011 13:55:49
Jméno:
František Předmět:
Zápach plnu v kabiněPořídil jsem si LPG do vozidla Peugeot 207 SW a sice stad 300+. Při přepnutí z benzinu na LPG po nastarování, nebo při zastavení na křižovatce, či při přidání nebo ubrání plynu dochází k tomu, že do kabiny vozidla proniká přes ventilační systém zápach plynu. Kontrola přístrojem na únik plynu v autorizovaném servisu nezjistila únik plynu. Co může být příčinou a jak ji lze odstranit. Značně mi to znepříjemňuje jízdu. Můžete mi pradit?
29.11.2011 15:17:00
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Zápach plnu v kabiněDobrý den. Plynové zařízení nemá nic společného s ventilačním systémem.Ventilační systém sice může za určitých podmínek nasát plyn z motorového prostoru pokud tam nějaký únik je, ale ten je lokalizovatelný. Montážní firma by měla vzít přístroj do vozidla, a měřit únik LPG uvnitř ve Vámi popisovaných případech. (pokud je to skutečně LPG co cítíte) Objektivní únik plynu musí zjistit každá autorizovaná firma. Pro vyřešení problému mi sdělte naši autorizovanou firmu, která montáž provedla.S pozdravem Ing.Pataky - technik