Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Audi A6 2.7BiTurbo 169kW r.v. 1999

7.12.2011 16:52:39
Jméno: Tomáš Pechan Předmět: Audi A6 2.7BiTurbo 169kW r.v. 1999
Dobrý den, v únoru 2010 jsem si u Vás nechával své auto přestavět na plyn, nemohu si stěžovat, mám najeto 35tis km a zatím bez problému. Spotřeba po Plzni okolo 15-16litrů lpg a do Itálie jsem jel dokonce za 10,5l lpg. Uvažuji však nad chiptuningem. Proto se na Vás obracím. Jaký max. výkon "snese" Vámi instalovaná LPG soustava? Mám nabídku od plzeňské firmy M+H na chip 206kW/280k. V M+H mi řekli že dokáží přeprogramovat obě řídící jednotky, tzn. že bych k Vám do Strakonic již pravděpodobně nemusel. Dá se jim věřit? Nesníží se životnost instalované LPG soustavy? Rád bych znal Váš názor, než se do úpravy pustím. Děkuji za Vaši odpověď. S pozdravem, Tomáš Pechan.
8.12.2011 7:52:40
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Audi A6 2.7BiTurbo 169kW r.v. 1999
Dobrý den pane Pechan. Montáž Vašeho vozidla proběhla 10.3.2010 se zařízením STAG 300. Byl instalován reduktor Zavoli -Zeta/S který má výkon 220 kW. Se vstřikovači Valtek 30 (45kW/válec) zařízení pokrývá Vámi uváděný výkon po úpravě. Je to ale téměř na hraně. Je nutno provést novou autokalibraci a nastení dynamických parametrů na silnici. Zásah neautorizované firmy (když není náš smluvní partner) do zařízení LPG má za následek ztrátu záruky na řídící jednotku. Ta vám končí 10.3.2012. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací