Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Mondeo

19.8.2010 12:50:36
Jméno: Milan Horák Předmět: Mondeo
Děkuji za poměrně obsáhlou odpověď. Svůj dotaz jsem formuloval záměrně stručně, protože u některých jiných montážních dílen jsem odpověď většinou nedostal, pokud jsem naformuloval složitější dotaz. Ale k věci: - Mám s LPG už zkušenost, ve starém autě mám holandské Vialle AMS = jen podtlak, ale spokojenost - S FlashLube počítám, umíte odhadnout o kolik se zvýší náklad na km při jeho používání? Je to významné? - Nikde na webu jsem nenašel, jaká jiná zařízení kromě Stagg montujete, Stagg je polský systém? - Přiznám se rovnou, že do Strakonic asi nepojedu, jsem z Frýdku-Místku. Mohl byste mi doporučit nějakou případnou partnerskou firmu na sev. Moravě? - Nechci zaručeně to nejlevnější, je už celkem jedno, jestli člověk zaplatí 28 nebo 35 tis.Kč, je to investice na několik let. Důležité je, jestli to bude bezporuchové, minimální úbytek výkonu a dobrá spotřeba. Ještě jednou děkuji a budu rád, když si najdete na moje otázky ještě chvilku času. M.H.
19.8.2010 13:28:36
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Mondeo
Ještě jednou Vás zdravím pane Horák. Příště nebuďte stručný a klidně formulujte i "složitější" dotazy :-) . Máte pravdu, že na našem webu zatím nejsou prezentovány naše dodavatelské firmy, a firmy kterých jsme výhradními nebo akreditovanými dovozci. Za to se omlouváme. Stránky jsou ve výstavbě a postupně budou všechny potřebné informace doplněny. Odpovědi na Vaše doplňující dotazy najdete po kliknutí na "Pro získání podrobnějších informací..." nahoře. (modrý text). S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací