Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotaz

20.12.2011 18:58:58
Jméno: Jaroslav kacerovsky Předmět: dotaz
Dobrý den. Chci se zeptat chci si nechat namontovat LPG do škody fabie 1,4 16 vetil 55 kw jaký byste mi doporučil system, a něco jsem slyšel o teplotě motoru, že se musí zahřát a pak se teprve přepne na LPG sám mám zkušenost S BRC ze škodovky a nevím zda se ještě vyrábí slyšel jsem chválu na polský systém ale nemám žádné info o tom můžete mi poslat kalkulaci z nádrží do rezervy děkuji Kacerovsky
21.12.2011 7:33:18
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz
Dobrý den pane Kacerovský. Do Fabie 1,4 montujeme sekvenční vstřikování od výrobců Landi Renzo (zařízení Lovato), od BRC ( zařízení Sequent 24) od Ac.S.A (zařízení Stag 4 Plus) atd. Všechny výše jmenovaná zařízení pracují spolehlivě. Ověřeno praxí! U všech systémů je přepnutí z benzínu na plyn podmíněno mimo jiné dvěma důležitými požadavky: Dosažení nastavených otáček a teplota vody v reduktoru. Pokud se otáčky nastaví v programu na hodnotu volnoběhu, je jedna z podmínek pro přepnutí splněna. Pro dobré odpařování tekutého plynu je nutná teplota vyhřívané vody v reduktoru min. 30-35°C. Tato teplota se běžně dosahuje po ujetí cca 500 m. Po dosažení této teploty a otáček motoru se systém přepne z provozu benzín na plyn. V havarijních situacích lze povolit start přímo na plyn. Tzv. studený start lze v programu omezit na určitý počet. Zpravidla na 5. Toto omezení má zabránit současnému spalování nehomogenní směsi. (kapalina-pára) co může vést k rozsvěcování kontrolky CheckEngine (chudá-bohatá). U naší firmy by montáž do Vašeho vozidla stála od 26.000 Kč včetně DPH podle použitého systému. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací