Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG

22.8.2010 10:20:29
Jméno: Stanislav Petrášek Předmět: LPG
Dobrý den mám dotaz ve čtvrtek 19,8,2010 jsem u vás byl s autem Hyudai Getz 1,4 16V a montovali jste mi tam LPG a ted jsem skoušel poprvé natankovat a vyšla mi spotřeba o 2 litry větší než na benzín, je to normální když je to tam nové?? ( benzín - 6l/100km, lpg - 8l/100km). psali jste právě že se to zvýší o 10% tak to nějak nechápu. a ještě jedna otázka když mi zapípá signalizace že je nádrž prázdná zbývá tak ještě nějaký plyn?? a nevíte kolik přibližně? Jsem asi otravný ale nemám s tím skušenosti tak se raději ptám abych neudělal něco co nemám. Děkuji Petrášek
22.8.2010 12:07:50
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG
Dobrý den pane Petrášek. Nemám důvod pochybovat o Vašem zjištění zvýšené spotřeby, jak tvrdíte až o 2 litry. Ze zkušenosti stovek, ba dnes už i tisíců montáží ale víme, že navýšení spotřeby oproti benzínu je skutečně kolem plus-mínus 10-ti % . V čem by mohl být problém? Tak předně, první tankování bylo provedeno na naší pumpě. Každá čerpací stanice má jiný tlak v plnící pistoli. Lidově řečeno, nemusí přesně dotankovat LPG do předepsaného objemu 80%. V průběhu ladění se vozidlo najíždí v extrémnějších podmínkách než normálně. I tam může dojít k zvýšení spotřeby. Než se reduktor – odpařovač tekutého LPG tzv. „usadí“ je spotřeba pohyblivá změnami tlaku. Po první záruční prohlídce, lze už tlak reduktoru napevno nastavit. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací