Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Citroen Xsara picasso 1,6i

2.1.2012 16:00:51
Jméno: Zídek Předmět: Citroen Xsara picasso 1,6i
Dobrý den Od. Vašeho doporučeného partnera mám namontován systém Stag -4+ se vstřikovači valtek t30,přestože jsem původně požadoval lepší valtek t34. Spotřebu mám asi o 1,5l vyšší než u benzínu a několikrát se mě stalo,že při rychlém vytočení motoru při předjíždění motor úplně zhasl a až asi po 5 vteřinách šel nastartovat. Při předjíždění je to velmi nepříjemné.Mám najeto asi 2000 km . Může to vše zapříčinit starší typ vstřikovače ? Mám trvat na výměně vstřikovače za novější typ.,který jsem původně požadoval.a zaplatíl ! ,Děkuji za odpověď.
3.1.2012 7:28:50
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Citroen Xsara picasso 1,6i
Dobrý den pane Zídek. Vstřikovače Valtek T30 plně pokrývají parametry spolehlivého vstřikování LPG do vašeho typu vozidla. Porucha tedy bude jinde. Tím nevylučuji možnost výměny za novější vstřikovače T34. Zejména pokud jste si za ně připlatil. Vozidlo máte v záruce a tak se obraťte na montážní firmu pro odstranění závad. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací