Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG

4.1.2012 12:02:39
Jméno: Petr Předmět: LPG
Dobrý den, budu kupovat Cadillac SRX 3,6 190kw 6V. Spotřeba tohoto auta je cca 14L, proto považuji montáž LPG jako nutnou, proto jakmile auto koupím, tak ho obratem nechám dovybavit LPG. Zajímalo by mě jaký sekvenční systém by byl na tento vůz nejvhodnější. Dále by mě zajímalo, jestli máte s tímto autem nějaké zkušenosti, jestli u vás už byl na montáži a jaká se tam vejde nádrž místo stávající rezervy pod vozem. (někde jsem slyšel, že 70l nádrž není problém). Disponujete diagnostikou i pro tento vůz pro nastavení systému? Také bych chtěl tankování mít umístěné pod víčkem na tankování benzínu - děláte to také? Takže by mě zajímal nejvhodnější systém a cena celkové montáže. Předem děkuji. Petr
4.1.2012 12:41:38
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG
Dobrý den pane Petr. Lze použít sekvenční systém od firmy BRC (již realizováno), nebo systémy firem Landi Renzo a AcGas. Zatím bylo namontováno pouze jedno vozidlo, které jezdí bez závad. Přesnou velikost nádrže určíme po proměření velikosti rezervního kola. Pokud je dost místa pod tankovacím víčkem benzínu, tak lze plnící hrdlo plynu umístit tam. Nedisponujeme diagnostikou pro nastavení systému Vašeho typu vozidla. Cena montáže je od 32.000 Kč podle druhu zařízení. Montáž trvá dva dny. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací