Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - zpráva

9.1.2012 21:49:39
Jméno: Roman Tošner Předmět: zpráva

Dobrý večer,chci se zeptat mam icom JTG a do včerejšího dne jezdilo vše v pohodě a stalo se mi,že mi to přepíná neustále na benzín pojistky jsem zkontroloval i relé jsem koupil nové,když jsem nastartoval tak mi blikala oranžová kontrolka a pak svítila pořád a věděl jsem,že jedu na lpg a ted mi bliká a přepne se to na benzín a pak to asi 10 sec. pípá a rozsvítí se mi jen benzin a zelené diody ukazatele plynu,ale oranžová dioda už je zhasnutá a jedu jen na benzín.nevím jestli jste se už s něčím podobným u něčeho jiného nesetkali.Děkuji a s pozdravem Roman Tošner

Mám škodu oktavie 1.6 74 kw dovezenou s italie i s plynem

10.1.2012 7:39:42
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: zpráva
Dobrý den pane Tošner. Máte ve vozidle namontovaný systém kapalného vstřikování ICOM JTG. Pokud se nepletu, tato firma nemá zastoupení v České Republice. My toto zařízení nemontujeme a tím pádem ani neservisujeme. Vstřikováním kapalné fáze (VIALLE) se zabývá náš partner v Praze, firma Auto Gas Coubal. (tel:777945327) S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací