23.8.2010 14:23:13
Jméno:
Jana Novotná Předmět:
Montáž LPGDobrý den měly bychom zájem o montáž LPG do našich dvou rodinných vozů,které denně využíváme. Jednalo by se o vůz Škoda Octavia combi 2,0l 110kW rok výroby 2006 a o vůz Škoda Superb 2,8 142kW rok výroby 2007 s nádrží místo rezervního kola. Najezdíme cca 2500km měsíčně a raději bychom si připlatily za kvalitní zařízení. Můžete nám doporučit nějaké LPG zařízení s kterým máte zkušenosti ?? Dočetla jsem se že velmi kvalitní zařízení jsou Italské výroby je to tak?? A pokud bychom si nechali předělat oba vozy je možné získat nějakou slevu??
Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Jana Novotná.
24.8.2010 15:10:04
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Montáž LPGDobrý den pani Novotná.
Ceníme si vašeho dotazu, že na první místo kladete kvalitu a až potom se zajímáte i o cenu. Zcela oprávněně mimochodem. Máme výhodu v tom, že Vám můžeme nabídnout dvě alternativy na každý vůz zvlášť. Všechna námi montovaná zařízení jsou na nejvyšší současné technické úrovni a cenou se liší pouze regionálním místem výroby zařízení. Mám na mysli např. Polsko a Itálii. Pro oba vozy Škoda Octavia combi 2,0 l a Superb 2,8 doporučuji systém STAG 300 PLUS (PL) a to v ceně : Octavia combi 2,0 l 29.000.- a Superb 2,8 31.500.- včetně DPH. Mé doporučení vychází z desítek, ne-li stovek úspěšně namontovaných vozidel s tímto zařízením do těchto vozidel. Italský systém OMEGAS je zcela relevantní předchozímu systému, ale jak jsem se už zmínil výše, pořizovací cena je odlišná z důvodu místem výroby. Navíc postrádá některé prvky např. zpětnou vazbu na systém OBD. Nicméně, uvádím cenu pro Octavia combi 2,0 l 31.000.- a pro Superb 2,8 37.000.- včetně DPH. V případě montáže u nás, je cena montáže prvního vozidla v plné výši, a sleva se uplatní v ceně druhé montáže. Z pochopitelných důvodů, tuto slevu nesdělujeme veřejně. Zavolejte si na tel.:606 616 986 p. Apfelthaler kde se o platbě dozvíte více. Děkujeme za projevený zájem.
S pozdravem Ing.Pataky - technik