Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Otáčky-spotřeba

18.1.2012 20:34:35
Jméno: David Předmět: Otáčky-spotřeba
Dobrý den,chtěl bych se zeptat někdy při vyřazení rychlosti mi spadnou otáčky a tím pádem zhasne motor a auto je neovladatelný-Nebezpečný.Měl jsem to už v servisu na kontrole po ujetí 3000 km,kde mi pouze ty otáčky přidaly,ale nic se nezměnilo jen to že rychlost otáček pri volnobehu mam z puvodních 800-900 na 1100 až 1200 což je opravdu dost i co se tyce spotreby pri volnobehu.Jeste ta spotreba v provozu na Benzin mam 7,5L na 100km a na LPG 9-10L na 100km myslim si že tento rozdíl je opravdu moc veliky.vsude se uvadi vyšší spotreba max. o 1Litr.Děkuji moc.Renault Laguna 1.6 16V Přestavba Most
19.1.2012 7:31:42
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Otáčky-spotřeba

Dobrý den pane David.Nevím jaké zařízení je ve vašem vozidle a jaká autorizovaná firma provedla montáž. My v Mostě nemáme žádného partnera.Padání otáček může být způsobeno více faktory, nesprávným nastavením parametrů, špatnou činností cut-off atd. Bez diagnostiky nelze určit postup odstranění závady. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací