Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Hlášení poruch

19.1.2012 15:26:49
Jméno: Petr P. Předmět: Hlášení poruch
Dobrý den,mám fábii 1.2 2005 (tří válec) v srpnu jsem si nechal udělat přestavbu u Vašeho partnera.Mám tam Stag 4,i když je motor tříválec (nemá to vliv na chybovost?) První problémy se ukázaly asi po třech týdnech rozsvěcovala se diagnostika.Mechanik provedl diagnostiku našel chudou směs,vymontoval trysky vstřikovačů a díry v tryskách provrtal o desetinu větším vrtákem.Jenže asi po třech týdnech se problém opakoval i řešení mechanika,opět vrtány trysky a zase o desetinu.Totéž asi po jednom měsíci,takže trysky mám teď o tři desetiny větší a chyba se stále vrací.Rozsvěcuje se diagnostika,při zastavení asi 15.vteřin se někdy stane že motor pak jede na dva válce nebo i vyjímečně zhasne.Jestli tam zajedu mám dojem že zase bude vrtat.Jinak jsem spokojený při cestě po dálnici je auto bez problémů při jízdě městem je to horší,čas od času to zlobí.Co bych měl udělat proto abych mohl používat přestavbu na LPG bez těchto problémů?
20.1.2012 8:15:03
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Hlášení poruch
Dobrý den pane Petr. Stag 4 plně vyhovuje pro Váš motor. Doporučuji udělat novou autokalibraci a nastavit mapu plynu na stejné korekce jako benzín.Nevím, jestli ještě máte zástavbu v záruce, ale v každém případě ať se naše partnerská firma která montáž provedla spojí s námi v případě komplikací. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací