28.8.2010 19:05:31
Jméno:
Ludek Volf Předmět:
LPG do Ford Focus n. MondeoDobrý den,
z adresy 'info@autogascentrum.cz' jsem bohužel odpověď nedostal, dovolím si zkusit toto forum.
Na několika auto-diskuzích mi Vaše společnost byla doporučena jako důvěryhodný partner pro oblast přestavby na LPG, proto se na Vás dovoluji obrátit s dotazem.
Momentálně jsem před koupí automobilu, který bych rád následně nechal přestavět na LPG (vzhledem k výhodné poloze u Vás). Konkrétně vybírám mezi Ford Focus a Mondeo od r.v. 2004. Můj dotaz zní, jaký je podle Vašich zkušeností výhodnější typ motoru z hlediska přestavby a provozu na LPG – zda starší 1,6i 16V 74kW a 1,8i 16V 92kW nebo novější s proměnným časováním ventilů 1,6i Ti-VCT 85kW a 1,8i 16V SCi 96kW?
Mám dobré reference na systém Landi Renzo, ten by mohl být využit i v mém případě?
Předem děkuji za Vaši odpověď.
Zdraví
Luděk Volf
30.8.2010 8:06:45
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG do Ford Focus n. MondeoDobrý den pane Volf.
Omlouváme se za zpoždění odpovědi na Váš dotaz. Nezajistili jsme včas přesměrovaní dotazů na jiný kontaktní email, když odpovědný pracovník měl dovolenou! Jsme velice rádi, že jsme byly doporučeni z diskusních fór jako důvěryhodný partner na přestavbu (přesněji – zástavbu) zařízení LPG do vozidel. A teď k Vašemu dotazu:
V současné době jsme schopni provést zástavbu zařízení LPG / CNG do starších i novějších vozidel bez výjimky. Bohaté zkušenosti máme z desítek montáží různého stáří. Dokonce i počet provedených montáží je tzv. půl-napůl. Firma Landi Renzo je předním italským výrobcem kterého jsme akreditovanými dovozci do České Republiky. Bohužel je jeho cena vyšší, vzhledem k místu výroby. V číslech to znamená následující: Zástavba se systémem Omegas (Landi Renzo) stojí 34.000 Kč včetně DPH. Zástavba se systémem STAG 300 + stojí 29.000 Kč pro starší typ Fordu a se STAG 300 Premium 32.000 Kč pro novější. Doporučuji zařízení na přimazávání ventilů VAP Saver v ceně 1500 Kč.
S pozdravem Ing.Pataky - technik