23.1.2012 14:37:19
Jméno:
Petr P. Předmět:
RE:: Předmět: Hlášení poruchRe´: ze Dne: 19.01.2012, 15:26:49
Dobrý den,jelikož hlášení poruch pokračovalo jel jsem v pátek za mechanikem ten provedl přečtení hlášení poruch, tam byla ,,chyba elektroniky 2.válec,, vyměnil svíčky a řekl že by to mělo být dobré.Po odjezdu od něj asi po 10km (jízdy na plyn) na křižovatce při volnoběhu začal pracovat motor opět na dva válce.Musel jsem ho zhasnout a opět nastartovat a dávat si pozor aby se to nestalo.Dnes ráno opět při výjezdu z dálnice a jízdě na volnoběh (jízda na plyn) opět na dva válce,motor netáhl a následně samovolně zhasl.Dnes jsem navštívil autorizovaný servis Škoda kde na můj dotaz ohledně těchto problénů mě bylo sděleno, že je to normání u těchto aut ZASICHAJÍ vstřikovače protože plyn je suchý.Řešením by byla výměna vstřikovačů (cca 6000-7000kč)nebo namontování jiného zařízení které dává cca každý desátý vstřik benzín.Což udajně u STAG 4 není.Zajímalo by mě jestli to nejde vyřešit nějak jinak aby bylo zařízení funkčí bez nějakých problémů.Zatím po půl roce užívání je těch problémů poměrně dost.