27.1.2012 14:47:35
Jméno:
Martin Černý Předmět:
dotazJeště jednou dobrý den pane Pataky,
mockrát díky za rychlou odpověď. Doporučíte mi ještě, který z Vámi dovážených výrobců a řešení by byl pro můj vůz nejvhodnější z pohledu kvalita vs. cena? Ještě dnes jsem byl rozhodnut pro řešení BRC, po pročtení tohoto fóra mi ale vychází, že koupí AC STAG získám stejně kvalitní, ale levnější řešení. Jeden z Vašich partnerů v Praze uvádí, že řešení BRC je taková formule 1 mezi přestavbami LPG. Je toto řešení opravdu o takový kus napřed oproti ostatním výrobcům? Můžete mi prosím říct Váš pohled na věc, případně doporučit ještě nějaké jiné vhodnější řešení?
A ještě jeden dotaz, kolik by na můj vůz stálo u Vás řešení AC STAG?
Mockrát díky za Vaší ochotu a přeji příjemný nadcházející víkend
28.1.2012 6:17:08
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: dotazDobrý den pane Černý. Asi Vás zklamu, ale velkých technických rozdílů mezi sekvenčními zařízeními BRC a AcGas už dnes nejsou. V principu všichni výrobci vycházejí z jednoho algoritmu výpočtu správného vstřikování plynu. Rozdíly by mohli být v komponentech. (BRC používá vlastní vstřikovače, reduktory atd.) AcGas kompletuje vlastní a italské reduktory, vstřikovače. Životnost komponentů se taky diametrálně nelíší. Vyšší cena zařízení BRC je dána rozdílným ekonomickým teritoriem výrobce. Jedna montážní firma bude tvrdit, že jednička je BRC, druhá že Landi Renzo nebo AcGas. Je to o zkušenosti a zaměření montážní firmy, Nás těší, že jsme výhradními dovozci jmenovaných zařízení a že můžeme nabídnout výběr. Zástavba zařízení LPG do Vašeho vozidla se STAG 300 Plus (AcGas) by u nás stála 26.000 Kč včetně DPH. S pozdravem Ing.Pataky - technik