Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Přestavba na LPG

28.1.2012 23:37:00
Jméno: Jan Prokeš Předmět: Přestavba na LPG
Dobrý den,jsem vážným zájemcem o přestavbu na LPG,jen bych se rád optal na několik otázek.Mam octavii 2,2004,1,6Mpi 75Kw. Slyšel jsem od známého který má také LPG octavii že má neustále problémy s nějakým čidlem.Když zajede na servis,tak mu to vymění ale opakuje se to po nějaké době znovu,ale prý se s tim nic nedá dělat. Najedu cca 40tis. převážně dálnice.Jaký systém by jste mi doporučil a kolik by stála přestavba a roční náklady na servis? Ještě jsem se chtěl zeptat co se musí udělat než zajedu k Vám na přestavbu?Děkuji J.Prokeš
29.1.2012 6:44:02
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Přestavba na LPG

Dobrý den pane Prokeš. Pokud je nutná opakovaná výměna jakéhokoli elektrického zařízení, v tomto případě čidla tak častá, tak je nutno hledat závadu v zapojení. (napájení, kostra, studený spoj atd.) Do Vašeho typu motoru s rokem výroby 2004 doporučuji systém STAG 300 PLUS od firmy AcGas, kterého jsme dovozci do ČR. S tímto systémem máme velice dobré zkušenosti na stovkách namontovaných vozidel Vašeho typu.Montáž u naší firmy stojí 26.000 Kč včetně DPH. Poskytujeme dvouletou záruku na akční komponenty soupravy. Jednou ročně zaplatíte 400 Kč za prohlídku těsnosti nádrže, spojů atd. Jedná se o bezpečnostní kontrolu systému.Žádné další náklady na servis nejsou. Než zajedete k nám, nechte si zkontrolovat svíčky a kabely, v případě znečištění kupte i nový filtr vzduchu. Objednat se můžete na čísle 602 178 440, nebo emailem kus@autogascentrum.cz . Montáž trvá jeden pracovní den. Musíte mít sebou velký a malý TP. zelenou kartu a peníze :). Pozn. V současné době máme velký převis poptávky, tak se včas objednejte. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací