Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - porucha řídící jednotky LPG

5.2.2012 9:04:20
Jméno: Vlastík Předmět: porucha řídící jednotky LPG
Dobrý den, ve voze Š-Felicia 1.3MPI mám namontován LPG system BRC Junior Eco. Pravděpod. došlo k poruše ŘJ plynu či její kabeláže-motor nelze nastartovat ani na benzín ani na plyn.Jednou již se mi tato závada projevila-pomohlo prostříkání konektorů Kontoxem. Domnívám se,že plynová ŘJ blokuje benzínové vstřikovače. Chtěl bych požádat o radu,jak nouzově odstavit elektroniku LPG systemu t.j. uvést motor do pův.stavu-jen benzín. Předpokládám,že nestačí vyjmout pojistku napájení LPG,bude nejspíš potřeba opět spojit některé vodiče(obvody),do nichž byl LPG syst. při montáži vložen. Je taková úprava doslova v polních podnínkách možná? Běžné možné příčiny (zapalování atd.) jsem coby automechanik vyloučil. Děkuji za názor a radu příp.zaslání el.schema zapojení.
6.2.2012 7:27:02
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: porucha řídící jednotky LPG
Dobrý den. Eco Gas junior patří mezi starší systémy. Pokud bylo dodrženo zapojení podle schématu, tak jsou vstřikovače přerušeny na PIN-u 12 řídící jednotky benzínu (Bílo-červený drát) který vede na vstřikovače. Tento drát je střihnutý a vede do přepínače buď Elite nebo Windy na fialový a vrací se z něj přes oranžový na vstřikovače zpět. Schemata zákazníkům neposkytujeme. Doporučuji navštívit některou z našich firem ve Vašem regionu. Viz. „Partnerská síť“ vpravo nahoře.S pozdravem Ing.Pataky -technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací