11.2.2012 0:34:34
Jméno:
Jaroslav Děd Předmět:
Závada na LPG - škoda forman plus 1,3i 50kwDobrý den, pokoušel jsem se hledat zde na foru reseni meho problému, ale nepodařilo se mi nic konkrétního najít. Jedná se o problém s LPG systémem. Tyo plyn. zařízení AGC 01.01. Problém je takový, že při startování na benzín motor není schopen držet v otáčkách na volnoběh. Při přidání se jakoby dusí, netahne chcípa. Po přepnutí na LPG motor běží. Nedělá to vždy, třeba se stane, že to chvíli nekolik dnů funguje bez obtíží. Dále nejde manuální přepínání na ovládání LPG benzín/plyn/automat. Zpočátku to fungovalo, teď již pouze automatika funguje. V servisu s LPG me prijde, ze neví co s tím. Podle mě je závada v okruhu LPG, který špatně funguje a je na něm závada v elektronice. Můžete prosím alespoň nějak poradit co s tím..? Nebo co od toho čekat, případně kde je podle vás závada. Na papírech od LPG je razítko Autogascentrum. Děkuji
12.2.2012 6:01:28
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Závada na LPG - škoda forman plus 1,3i 50kwDobrý den.Naše firma je nositelem typovek a proto má razítko na každé příloze k TP. To ale neznamená, že jsme zařízení LPG montovali do vašeho vozidla my.Na zadní straně je razítko montážní firmy. Myslím, že je v první řadě nutno zkontrolovat vaše vozidlo na benzín v autoservisu. Pak opět naladit zařízení LPG.S pozdravem Ing.Pataky - technik