11.2.2012 18:41:42
Jméno:
Honza Předmět:
Ztrácí se vodaDobrý den, ztrácí se mi chladící kapalina z nádržky. V oleji nepřibývá, z výfuku fridex cítit není... Ale auto jede normálně. Už jsem to prostě viděl na těsnění pod hlavou, zkroucenou hlavu, prasklou hlavu či válec atd...
Ale nyní jsem si přečetl příběh, že někdo měl zpuchřelou membránu v reduktoru a ta propouštěla chladící kapalinu snad do potlaku či co? Může být toto příčinou i u systému STAG4 nebo ten funguje již jinak?
Auto má na najeto 252 000 Km, já ho mám od 204 000 Km a montáž LPG jsem dělal v 207 000 Km tak nevím, zda to není na membránu malá životnost 45 000 Km. Navíc tento problém pozoruji již delší dobu a příjde mi že je to čím dál tím horší - rychlejší mizení.
Jak velká je investice vyměnit v reduktoru membránu? Případně, že by to nepomohlo, děláte i takovéto větší opravy motoru? Tj. výměna těsnění pod hlavou, případně někam "zaslat" hlavu na opracování atd...
Toto je již složitější oprava navíc na autě s LPG, u kterého se do motoru normální mechanici nechtějí moc hrabat a abych dával takto složitou opravu někomu koho neznám a nevím jeho reference se mi moc nechce takže bych auto na případné hraní s motorem rád svěřil Vám.
Děkuji moc za Váš čas.