Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - STAG 4

13.9.2010 8:32:31
Jméno: Stanislav Petrášek Předmět: STAG 4
Dobrý den mám jeden dotaz, mám od vás přestavbu na LPG na autě hyundai getz. a pokaždé ( zatím 3 nádrže) když dojíždím nádrž tak mi začne blikat ta zelená kontrolka (signalizace pro přepnutí na benzín nebo plyn), nejdřív jsem se zděsil co se stalo ale v manuálu je napsáno že je to automatický režim, tak jsem se uklidnil a jel jsem dál ale když jsem pak pozoroval rafičku na benzín tak mi klesala. Tak se chci zeptat jak funguje ten automatický režim? kdybych na něj jezdil tak mi to připadá že mi to bere jen benzín a nikdy mi to nepípne že mám prázdnou nádrž na plyn. Děkuji za odpověď a uklidnění Petrášek Stanislav
13.9.2010 11:10:25
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: STAG 4
Dobrý den pane Petrášek. Mohu Vás ubezpečit, že se systém chová zcela regulérně. Při vyprázdňování nádrže dochází postupně ke snížování tlaku v nádrži. Po dosažení minima nastavené hodnoty se systém automaticky přepíná na benzín. Nezapomeňte na první (bezplatnou) prohlídku, kde se parametry po první montáži doupraví. Více na "Pro získání podrobnějších..." (modrý odkaz nahoře) S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací