Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Citroen C4

21.2.2012 15:12:57
Jméno: Omar Předmět: Citroen C4
Dobrý den, mám zájem o přestavbu vozidla Citroen C4 hatchback na LPG. Obsah motoru 1.6i, 16 V, 88 kW, přihlášení do provozu 8/2009, typ motoru 5EW nebo 5FW (je to špatně rozpoznatelné). Z jedné Vaši partnerské firmy mi došla níže uvedená nabídka. Byl bych Vám vděčný, pokud by jste mi z toho uvedeného výběru doporučil dle Vašeho názoru nejvhodnější systém pro toho mého "Francouze". Děkuji Teriaki p.s. Dík Vaši firmě a poskytovanému poradenství jsem se rozhodl pro firmu, která je Vašim partnerem (Olomouc). Přeji hodně spokojených zákazníků...ale i fanoušků. Systémy: Compact Verde nebo I plus, Vito toroidni podle prumeru a vysky snimani hladiny Polar Verde nebo I plus Alaska toroidni podle prumeru a vysky snimani hladiny Stella EOBD Verde nebo Horizont Alaska toroidni podle prumeru a vysky snimani hladiny Stag 4 Valtec Alaska toroidni podle prumeru a vysky snimani hladiny Stag premium Valtec 34 Alaska toroidni podle prumeru a vysky snimani hladiny Lovato EF smart Lovato Alaska toroidni podle prumeru a vysky snimani hladiny
21.2.2012 19:39:55
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Citroen C4
Dobrý večer pane Teriaki. Velice nás těší, že si naše poradenství natolik vážíte. Děkujeme. Snažíme se podle možností podávat lidovou formou seriózní informace o zařízeních LPG. Vámi vyjmenované systémy kromě dvou posledních řady STAG a Lovato Easy Smart nemontujeme. Ty ostatní tedy nemohu erudovaně hodnotit, ale podle minimální frekvence použití patrně zaujímají spodní příčky širokého seznamu zařízení na trhu. Pro Vaše vozidlo jsou vhodná zařízení STAG 300 ISA2 (inteligentní systém adaptace) i Lovato Easy Fast Smart. Doporučuji Lovato Easy Fast Smart. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací