Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG do C3

23.2.2012 8:46:10
Jméno: Jiří Korec Předmět: LPG do C3
Vážený pane Inženýre, měl bych zájem o montáž LPG do mého vozu Citroen C3, 1.1i. Na Vaší společnost mám velice dobré reference, proto jsem na 100% rozhodnut, že pokud budu LPG montovat, bude to u Vás (ten kousek z Klatov k Vám nehraje roli) Můžete mi prosím říci, jaký systém by byl pro mé auto vhodný (určitý kompromis mezi cenou a kvalitou), nepotřebuji zrovna nejlevnější řešení, jde mi hlavně o spolehlivost. Dále jsem se chtěl zeptat, slyšel jsem že je problém s ukazatelem paliva při chodu na LPG, můžete i prosím říci jak to je, popř.zda je to možné odstranit? Jak je to s vyřešením "papírové války", co si musím zařídit sáma co uděláte Vy? Poslední věc.Je nutné u mého vozidla přimazávání ventilů? Děkuji za odpověď S pozdravem Ing. Jiří Korec
23.2.2012 9:27:07
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG do C3

Dobrý den pane Ing.Korec. Máte velice rozumný přístup k zamýšlené zástavbě zařízení LPG. Těší nás, že jste se na základě dobrých referencí rozhodl pro montáž u naší firmy. Doporučuji tedy vícebodové sekvenční vstřikování STAG 4 PLUS za cenu montáže 24.000 včetně DPH. Ne všechna vozidla francouzské výroby mají problém s odečítáním množství benzínu při provozu na plyn. Po restartu, se hodnoty množství benzínu v nádrži vrátí zpět do reálních hodnot. Emulátory (zařízení pro eliminaci) nepokryjí všechny typy a modely. Pokud tento problém nastane, předem na to zákazníky upozorníme. Nutnost přimazávání se za dobu montáží vozů Citroen nepotvrdilo. Pro klid v duši, lze instalovat systém Vap Saver nebo Flash Lube za 1500 Kč.S pozdravem. Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací