Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Poděkování

2.3.2012 15:43:32
Jméno: Pavel Žid Předmět: Poděkování
Zdravím všechny zájemce o přestavbu na LPG.Na začátek bych se velice rád omluvil celé společnosti AGC za nelichotivé poznámky na konkurenčním foru.Jednal jsem ve vzteku že má moje auto po přestavbě velkou spotřebu.Auto jsem nechal přestavět před měsícem a jezdil s nim ve velkých mrazech,nevěděl jsem že má zima tak velký vliv na spotřebu plynu.Jedná se o Mercedes ML 350 r.v.2006.Po revizní kontrole, doseřízení a teplotách okolo +10st mi spotřeba hodně klesla.Momentálně při rozumné jízdě(do 120km/h) po dálnici jezdím za necelých 13l plynu a to je na takové auto opravdu výborné.Už slyším ty komentáře že to není možné..Je to možné!!!.Nemám potřebu si něco vymýšlet jen konstatuji!,Nemontuji ani neprodávám LPG zařízení jsem jen další spokojený zákazník!!!! Proto všem,kteří ještě váhají a vybírají kam dají auto přestavět,mohu AGC z vlastní zkušenosti jen doporučit.Hezký den Pavel Žid
3.3.2012 7:41:52
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Poděkování
Dobrý den pane Žid.Velice Vám děkujeme za Váš příspěvek. Komu by nelichotila pochvala!Důležitější ovšem je, že Vám vozidlo na LPG funguje dobře. Je málo zákazníků, kteří časem přiznají, že závada nebyla způsobena samotným zařízením nebo nastavením, ale vnějšími okolnostmi. Letošní tuhá zima skutečně ověřila činnost LPG zařízení. Hodně jsme se poučili, a poznatky takto získané v budoucnosti určitě zúročíme. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací