Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotaz

2.3.2012 20:01:40
Jméno: luděk raušer Předmět: dotaz
Dobrý den,obracím se na p.Patakyho s dotazem.Před nedávnem-zhruba 3týdny,jsem si nechal na voze audi a6 1,8t 110kw r.v. 2001 optimalizovat řídící jednotku motoru,tzv. nachipovat,výkon motoru se vcelku razantně pozvedl,firma udavá nyní výkon cca 138kw-140kw.Auto mám již v pořadí čtvrté-montované lpg přímo ve vaší firmě,vždy velká spokojenost,tento vuz jste přestavěli zhruba před rokem a pul.Nyní k vlastnímu dotazu,je potřeba na plynu něco též upravit,když došlo k upravě řídící jednotky motoru,nebo se vše samo nastaví automaticky??Před zásahem vše chodilo jak hodinky,ale nyní se mi zdá,jak kdyby občas motor nepatrně zaškobrtnul-cuknul-při prudší akceleraci-jak kdyby nestíhalo lpg-přísun paliva.Na benzín absolutně bez problému.Děkuji za radu a informaci,s pozdravem Raušer.
3.3.2012 7:46:09
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz
Dobrý den pane Raušer. Načipováním motoru se změnili vstupní a výstupní parametry z řídící jednotky benzínu. Je třeba nepochybně provést přeprogramování zařízení LPG.Děkujeme za pochvalná slova na adresu naši firmy. Kontaktujte nás. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací