Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG a nové auto

4.3.2012 14:50:15
Jméno: Pavel Feilhauer Předmět: LPG a nové auto
Dobrý den, nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za předchozí odpověď.Mám ještě jeden dotaz. Při koupi nového auta Hyundai ix20 mě namontují LPG ihned v servise prodejny Hyundai - v prodejně mě dali váš prospekt se systémem BRC, usuzuji tedy, že v této oblasti se sevrisy Hyundai spolupracujete. Může se na LPG jezdit ihned s novým motorem, nebo raději doporučujete jezdit nějaký počet km na benzin, tzn. počkat, až se motor zajede? Nevíte jestli mají motory Hyundai měkčí nebo tvrdší sedla ventilů? Systém Flash lube funguje automaticky a přimázává ventily i při jízdě na benzín nebo se to dá vypnout ? Děkuji Pavel Feilhauer
5.3.2012 7:20:52
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG a nové auto

Dobrý den pane Feilhauer. Tzv. to klasické „ V záběhu“ se u nových motorových vozidel už nepraktikuje. Je to z důvodů vyšší úrovně technologií při výrobě motorových vozidel. Okamžitý provoz na LPG u nových vozidel je zcela běžnou záležitostí. Doporučuji Váš individuální přístup. Do první bezplatné kontroly 2500-3000 najetých km, někteří zákazníci střídají pohon 500 km LPG a 100 km benzín. Určitě to není na škodu. Obecně platí, že novější vozidla Hyundai už mají měkčená sedla. Systém Flash Lube funguje automaticky i na benzín. Dá se vypnout pouze technickým zásahem a ne uživatelem. Nemá to ale opodstatnění, protože 95% jízdy je provozováno na LPG.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací