10.3.2012 18:48:07
Jméno:
Michal Volf Předmět:
Ford Focus ZetecDobrý den, jsem prakticky rozhodnut pro monzáž LPG u Vás. Mám Ford Focus 1,6i 74kW. Předpokládám sekvenci + toroid + přimazávání. Můj dotaz samozřejmě směřuje na cenu, objednací doby u Vás a také na svíčky, momentálně používám tříelektrodové, ale slyšel jsem, že na LPG nejsou vhodné. Na foru je spousta informací, ale rád bych je nechal shrnout odborníka. Děkuji M. Volf.
11.3.2012 7:12:57
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ford Focus ZetecDobrý den pane Volf.Velice si ceníme Vašeho rozhodnutí o montáži zařízení LPG u naší firmy. Obecně doporučujeme používání svíček předepsaných výrobcem. U některých vozidel ale skutečně vyměňujeme „třípackové“ za „jednopackové“. Pro zapálení směsi LPG-vzduch je vhodnější jedna jiskra a ne jiskřiště. Neplatí to ale obecně. Pro Vaše vozidlo doporučuji systém STAG 4 PLUS ( 26.000 Kč) nebo SQ 24.11 (28.000 Kč) Ceny jsou včetně toroidní nádrže a DPH. Doinstalace Flash Lube stojí 1500 Kč včetně DPH. V současné době máme volné termíny okolo poloviny dubna. Přesný termín na čísle 383 324 912. S pozdravem Ing.Pataky - technik