10.3.2012 20:30:37
Jméno:
Libor Netušil Předmět:
LPG v Hyundai i20Dobrý den.
Děkuji za odpovědi ohledně LPG do Hyundai i20, mtoror Kappa 1.2 57kW.
Z informací na foru jsem si vzal následující:
Motory v novějších autech Hyundai mají měkčená sedla ventilů, přimazávání není nutné, ale doporučujete ho, např. přívstřikem benzínu.
Škoda, že mi o této možnosti technik od Hyundaie, který mi LPG montoval, neřekl. I když nejezdím ostře,nebo po dálnicích s vysokými otáčkami motoru, o možnosti přívstřiku bych uvažoval, přece jen možná oprava zaklepaných ventilů by vyšla dost draho. Stejně tak nevěděl o možnosti nouzového startování na plyn.
Protože jsou zřejmě servisy Hyundai vašimi smluvními partnery, bylo by možné ve spolupráci s vámi přenastavit řídící jednotku podle výše uvedeného?
V opačném případě budu muset věřit, že pánové od Hyundaie vědí, co dělají... :-)
11.3.2012 7:23:27
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG v Hyundai i20Dobrý den pane Netušil. Naopak, chlazení ventilových sedel vyžadují vozidla s měkčenými sedly. Tedy i to Vaše. Možnosti přístřiku benzínu VSR je nová, a proto „pánové od Hyundai-e“ , jak vy píšete, nic nezamlčeli a vědí co dělají. Dodatečné nastavení je možné, navštívte Vašeho prodejce a bezplatně Vám nastaví parametry VSR. Dodatečná montáž Flash Lube stojí cca 1500 Kč. S pozdravem Ing.Pataky - technik