Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - gas pohon

12.3.2012 15:19:08
Jméno: Mirek Krásná Lípa Předmět: gas pohon
Dobrý den pane pataky,zdravím ze severu.Do mého WV Golf,r.v.2010 chci dát namontovat plyn,pohon.Motpr 1390 cm,výkon 63 kw,typ:CGG.Prosím o radu,který typ poln.pohonu je pero tento motor vhodný.A zda-li je u tohoto motoru nutné tzv. přimazávání.Je zde na severu firma se kterou spolupracujete? Můžete mi sdělit,kdse máte ve strakonicích sídlo?Do roku 1992 jsem v čezetě vedl svář.školu.Mějte se hezky a děkuji za odpověď.Vaníček.
12.3.2012 19:02:09
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: gas pohon
Dobrý den pane Vaníček.Doporučuji zařízení firmy BRC SQ24.11 nebo AcGas STAG 4 PLUS. Obecně do vozidel WV přimazávání nemontujeme, ale preventivní ochrana systémem VSR (přístřik benzínu) se zařízením BRC je použitelná bez příplatku. Na severu máme několik firem, upřesněte mi region po telefonu na 602 518 625. V Strakonicích sídlíme naproti bývalé mlékárně (dnes Madeta) za novým Fezkem. Z ČZ-ty možná budete znát našeho legislativního pracovníka pana Apfelthalera z vývoje motocyklů. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací