24.9.2010 14:18:57
Jméno:
Jindřich Šourek Předmět:
Nissan Maxima 3,0 V6
Dobrý den, zajímám se o přestavbu vozu Nissan Maxima A33 3.0 147 kW, r. v. 2000. Je to šestiválec - to vy ale určitě víte, protože pokud vím, někdo z Vaší firmy takový starší vůz na plyn má. Přestavbu plánuji někdy na přelomu října a listopadu. Ale k dotazu.. zajímá mě jestli by stálo za to přidat přimazávání ventilů. S autem budu jezdit v průměru 40 000 až 45 000 za rok. Na přestavbě šetřit nehodlám a jako rodilý Strakoňák nemůžu svěřit přestavbu nikomu jinému než vám. :-) Nicméně ve Strakonicích se bohužel vyskytuji jen o víkendech, čili na pravidelné revize k vám nejspíš jezdit nezvládnu. Chtěl bych tedy systém, který zvládnou revizovat i servisovat i jiné servisy než jen ten váš. Mám totiž neblahé zkušenosti s Holandským Koltecem a nedostupností a neodborností servisu. Dále by mě zajímalo, jestli podle našich norem lze umístit plnící hrdlo lpg hned vedle hrdla nádrže a "schovat" ho za dvířka - žiju totiž v domnění, že hrdlo lpg nesmí být na stejné straně jako hrdlo nádrže. Pak mám ještě dotaz k nádrži - jaká největší toroidní nádrž se dá namontovat? A o kolik by pak převyšovala dno kufru? Maxima má pneu šířky 205. Chci totiž nádrž co nejobjemnější, protože při mém nájezdu jsem u pumpy furt. Zvažuji i klasickou válcovou nádrž. A na závěr bych měl jeden spíš akademický dotaz - existují systému lpg, s kterými již auto nemusí startovat na benzín? Předem děkuji za odpovědi. S pozdravem Jindřich Šourek
24.9.2010 21:45:15
Jméno:
Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět:
RE: Nissan Maxima 3,0 V6
Dobrý večer pane Šourek. Váš dotaz není složitý, ale značně rozsáhlý, a proto se vám pokusím vše zodpovědět na našich servisních stránkách. Klikněte proto na modrý odkaz v záhlaví fóra ..."Pro získání podrobnějších informací..."