Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - chudá směs

20.3.2012 22:12:29
Jméno: Miroslav Paleček Předmět: chudá směs
Dobrý den. Mám škodu Octavii 1.6 75kw, lpg Svítí kontrolka diagnostika motoru, vyčetl jsem chybu systém odměřování paliva - chudý, chybu smažu, jezdím na benzín, vše OK, po přepnutí na lpg se časem zase kontrolka ukáže a chyba je tam zpět. Znamená to že mám chudou směs lpg a musím ji přidat? Slysel jsem že by to mohla dělat i netěsnost sání či výfuku. Nemůže mít též vliv kvalita natankovaného lpg? (začal jsem tankovat jinde) Auto jsem již s lpg koupil, na lpg má najeto přes 70000km, směs je tam nastavená už od předešlého majitele. Hlavní otázka: mohu si tím poškodit motor? Děkuji za odpověď
21.3.2012 7:30:51
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: chudá směs
Dobrý den. Neuvádíte jaké zařízení LPG je ve vašem vozidle. Nicméně nelze podceňovat indikaci kontrolky Check Engine. Bez diagnostiky a zjištění bohatosti-chudosti směsi závadu neodstraníte. Každá netěsnost způsobí nedokonalé spalování. Nedoporučuji amatérské nastavování zařízení LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací