Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Účinnost katalyzátoru

26.3.2012 21:00:58
Jméno: Kateřina Předmět: Účinnost katalyzátoru
Dobrý den, koupila jsem si Škodu Superb (2007) 2,8ccm 142kw s plynovým pohonem BRC, kterej tam není snad ani půl roku. Nechával instalovat předchozí majitel. Potýkám se se stále se rozsvědcující kontrolkou emisí na motoru. Nechávám to mazat v servisu a když jezdím na benzín, tak se nerozsvítí ani po tisíci kilometrech. Jakmile přepnu na plyn, kontrolka se rozsvítí po cca dvoustech kilometrech. V servisu mi řekli, že je to plynem. Mě osobně to taky tak připadá. Vždy mi řekli, že jsou tam dvě chyby, které to způsobují, jen špatný účinek katalyzátoru podle jejich diagnostiky čísla P0421 a P0431. Dokážete mi poradit co s tím mám dělat? Auto jede v pořádku, má výkon, necuká, neškube, tahne, prostě žádný jízdní problém, ale chtěla bych mít v pořádku i tu kontrolku. Děkuji Kateřina
27.3.2012 7:26:38
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Účinnost katalyzátoru
Dobrý den. Doporučuji navštívit firmu, která montáž provedla.(najdete ji na zadní straně přílohy k LPG) Zařízení LPG je patrně ještě v záruce. Rozsvěcování kontrolky Check Engine může být způsobeno chudou-bohatou směsí. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací