29.3.2012 16:22:13
Jméno:
Václav Kolín Předmět:
ReklamaceDobrý den.
Dne 21.3.2012 jsem si u Vás nechal namontovat LPG do Škody Felicie.Cestou domů jsem zjistil že mi po montáži nehraje autorádio,které předtím bylo v bezvadném stavu.Druhý den jsem proto volal a závadu reklamoval,byl jsem objednán na dnešní den t.j. 29.3 mechanik který zřejmě montáž prováděl byl arogantní a vše sváděl na nás a nakonec řekl že se rozbilo stářím.
Nezbývá mi nic jiného nž si jít koupit nové.
Dejte si prosím pozor komu své auto svěřujete.
29.3.2012 19:37:08
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: ReklamaceDobrý den. Jsme nuceni Váš příspěvek chápat jako Vaši jednostrannou prezentaci vzniklého problému.A už si vůbec nemyslíme, že je na místě varovaní před naší firmou. Máme za sebou tisíce úspěšných montáží a spokojených zákazníků. Montáž zařízení LPG přímo nezasahuje do elektrických obvodů rádia. A u Felície už vůbec ne… Rád bych také uvedl na pravou míru některé Vámi zamlčené a nepravdivé skutečnosti: Stěžujete si na arogantní chování mechanika, přitom jste vůbec při reklamaci nebyl přítomen.Poslal jste nějakou pani, patrně manželku. Nejednala s mechanikem, ale přímo s vedoucím provozu. Jedná se o velice vstřícného zaměstnance a o aroganci nelze v žádném případě mluvit. Nařídil okamžitou kontrolu elektrických obvodů napájení rádia. Po zjištění, že je vše v pořádku, nad rámec svých povinností odjel pro náhradní rádio, aby odzkoušel reálnou funkčnost napájení. Náhradní rádio fungovalo. Montáž LPG do vašeho vozidla byla realizovaná 21.3.2012, ale reklamaci na nefunkční rádio jste oznámili až 26.3.2012. Tedy 5 dnů po montáži. Je s podivem, že jste tu nefunkčnost zjistili s takovým časovým odstupem. Uvedl jste, že se jedná o nové rádio. Vaše rádio má natolik ošoupané popisky tlačítek, že u některých nelze rozeznat ani jejich funkci. Ve Vašem případě by asi nepomohla ani kontrola rádia před montáží, protože bychom teď možná stáli před problémem, že nejde např. VKV…Přesto všechno věříme, že se z Vaší strany nejedná o vychytralost.Případnou repliku směřujte prosím na kus@autogascentrum.cz S pozdravem Ing.Pataky - technik