30.9.2010 6:56:31 Jméno: Stanislav Petrášek Předmět: STAG 300 Dobrý den včera jsem u vás byl na první servisní prohlídce a říkal jsem Vašemu servisnímu technikovi že mi kontrolka nesvítí červeně. Tak řekl že se na to podívá a upraví to ale dnes když jsem dojíždel nádrž tak to znovu nesvítilo. Zůstala svítit jedna zelená kontrolka a ta kontrolka na přepínání buď na plyn nebo benzín blikala ale všiml jsem si že blikala strašně rychle, neblikala ve stejném intervalu jako za studeného motoru když to čeká na správnou teplotu. Bude to chtít ještě seřídit??? Dnes bych se tam mohl stavit pokud máte čas na to kouknout. Jestli budete mít čas mám tankovat plyn nebo nechat prázdnou at vidíte jak to bliká. Jinak jsem se vším nad míru spokojený. Děkuji mnohokrát Petrášek
30.9.2010 8:12:55 Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: STAG 300 Dobrý den pane Petrášek.
Bude Vás telefonicky kontaktovat vedoucí provozu pan Přech a domluvíte se na dalším postupu.
P.S. Nevím s kým jste včera jednal, ale technik jsem já, a my jsme se včera vůbec nepotkali.
S pozdravem Ing.Pataky - technik