4.4.2012 8:50:21
Jméno:
Lukáš Předmět:
Problém za studena na benzín.Dobrý den.Asi před půl rokem jsem si nechal nainstalovat LPG do mého automobilu.Po ujetí 3000 km vše super,ale teď mám dalších 5000 km dohromady 8000km a motor za studena čili na benzín běží nepravidelně. Jako kdyby vynechával,běžel na tři válce a při rozjezdu hrozně škube.Jakmile se ale motor trochu zahřeje,je po problému. Byl jsem u svého technika co mi dělal přestavbu na LPG a ten vyloučil chybu,že by to bylo plynem. Tak jsem pokračoval dál.Dal auto do servisu ,aby mi ho opravili. Vyměnili mi tam hodně věcí a povedlo se,auto zase jezdilo jak má.Jenže po ujetých asi 300 km to začalo dělat znovu. Tak jsem začal jezdit jen na benzín.Teď plyn vůbec nezapínam a motor se po ujetí asi 500 uklidnil a srovnal. Plyn už nechci ani zapínat,protože vim,že by se to mohlo znovu rozladit. Je to paradox Lpg mi funguje dobře,ale na benzín za studena to prostě nechce jet. Nevim jestli je to softvérová chyba nebo mechanická,ale jedno je jistý,jakmile jezdim na plyn,tak benzín za studena nefunguje. Potkal jste se už s tím to problémem?Děkuju za odpověď.
4.4.2012 15:33:33
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Problém za studena na benzín.Dobrý den. Jestli-že jste po montáži najezdil na plyn 3000 km bez závad, tak je zcela evidentní, že se musela vyskytnout závada na některém z komponentů LPG nebo motoru. Neuvádíte ani jaké vozidlo, jaký systém, kdo zařízení instaloval atd. S pozdravem Ing.Pataky - technik