Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Montáž LPG

5.4.2012 11:16:57
Jméno: Macík Jan Předmět: Montáž LPG
Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi Autorizované servisy a Partnerská síť, které publikujete na vašich stránkách? Jde mi o to, že jsem ze středních čech a rád bych využil vaši firmu na montáž LPG (mám na vás jen dobré reference), ale Strakonice jsou na mě daleko. Je lepší pro mne si vybrat z montáž u firmy z Autorizované servisy nebo Partnerská síť, kdo drží vaši kvaltu, záruku, služby, ceny a kdo ne. Nedovedu se v tomto zorientovat. Děkuji Macík
6.4.2012 7:30:57
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Montáž LPG
Dobrý den. Pokud se pozorně podíváte tak zjistíte, že firmy uvedené v seznamu autorizovaných servisů jsou uvedeny i v seznamu partnerských sítí. Baner avizuje, že montáže do vozidel s motory FSI, TFSI, GDI atd. provádí firmy ze sítě autorizovaných servisů. Tyto firmy už prošli školením na přímovstřikové motory. Naši partneři jsou samostatně podnikající subjekty s vlastní nabídkou služeb, cen a záruk. Každá firma prochází minimálně 2x ročně školením u nás. Nepravidelně provádíme fyzické kontroly provedených montáží přímo ve firmě. Závěrem: je zcela jedno kterou firmu si ve Vašem regionu z hlediska kvality montáže vyberete. Rozdíly mohou být v délce poskytovaných záruk a cen montáží. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací